Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szárnyasi Blanka blogja

A női szemszög

2016. április 07. 19:23 - Szárnyasi Blanka

Sokat írtam arról, hogy szexkultúra Magyarországon nem nagyon van, vagy legalábbis elvétve lehet vele találkozni. Nincsenek kialakult rituáléi az ismerkedésnek, és ha az ember lánya szexelni szeretne egy jót csakúgy buliból, akkor többnyire talál hozzá embert, csak baromira nem lesz buli, mert az dívik, hogy a magát könnyen odaadó nőt még az is megveti, akinek szétrakja a lábát. Szeretném kicsit bővebben kifejteni, hogy miért tartom én ezt ilyen fontosnak, hogy ennyit szajkózzam.

Előszöris, a szex egy olyan dolog, ami az élet legfelemelőbb élményei közé tartozhat. Ha nem csinálják jól, akkor viszont nem egyszerűen élvezeti értékét nem tudja betölteni, hanem komoly stresszforrás, mély szorongások melegágya is lehet.

Másodszor: a tájékozatlanság sokszor szül félreértéseket, a félreértés konfliktusokat, a konfliktusról meg hadd ne oktassak már ki senkit, miért az egyik legmocsokabb idegméreg.

Harmadszor pedig, ez a női emancipáció férfi-női egyenjogúság téma egyre jobban foglalkoztat. Mivel így húszas éveim közepére lassan kezdek ráébredni, hogy a szocializációmnak milyen nagy részét határozták meg a két nem közti különbségek, egyre inkább úgy gondolom, hogy a férfi és nő közti látszólagos vagy valós konfliktusok egyik szülője az egymás testével kapcsolatos tájékozatlanság.

Kedves férfiak, ti nem értetek minket. És miért nem? Elsősorban az országban(világban?) uralkodó prüdériát okolom érte, és ennek minden következményét. Mondják, hogy a nők bonyolultak, a férfiak az egyszerű észjárású nőket szeretik, olyan meg nem nagyon van. Pedig ha egy kicsit mélyrehatóbban foglalkoznánk ezzel a kérdéssel: a tanárok, vagy anyukák-apukák mernének nyíltan, jó kedvvel, bőséggel beszélni erről a dologról a gyerekeikkel (még inkább: apák a lányaikkal és anyák a fiaikkal), akkor talán megértenék a férfiak, hogy nem mi vagyunk bonyolultak, hanem a testünk. Az amúgy egyszerű észjárásunk csak ennek a bonyolult testnek a szeszélyességét próbálja követni, ahogy ti is próbáljátok követni. Annyi a különbség, hogy mi nem stresszelünk ezen, mert jó régen elfogadtuk, hogy ez nem egy 1x1=1-típusú egyenlet.

A fiúk viszont nagyon is sokat görcsölnek rajta, hogy mért nem vagyunk mi ilyen egyszeregyek. Pedig pofonegyszerű lenne: ha ehhez a gondolathoz már tizen-egynéhány évesen elkezdenénk szoktatni a fiúkat, de neeeem, úristen, nehogymár ilyen témákról beszéljünk a gyerekkel 14 éves kora előtt. Amely korban egyébként a gyerekek többsége már rég egy könyvtárnyi hülyeséget szívott magába a szexszel kapcsolatban rossz forrásokból, amiket aztán igencsak nehéz kigyomlálni. Nem mintha bárki megpróbálná.

A testet nem lehet elválasztani a lélektől, erős kötőszövettel vannak egymásra nőve. És hát a női test az bonyolult.  Lágy szövetek, idegszálak csoportosulásai olyan szeszélyes terepet hoznak létre, akár egy aknamező. Így aztán lehet, hogy amit öt percig csinálsz, az csodálatos, de a hatodik percben már nem. Lehet, hogy itt jó, de három milliméterrel arrébb már nem. Lehet, hogy azt gondolod, itt és itt vagyok a legérzékenyebb, de valójában ott semmit sem érzek, azért tűnik csak úgy, mert ezért és ezért. Nagyokat nyögök? Biztos azért, mert élvezem. Gondolod te. A női testnek minden négyzetcentimétere egyszerre lehet gyönyör és fájdalomforrás. És itt az egyik legfontosabb különbség. Az érzékenység. Hogy pontosan tudom, hogy mennyire ritka az olyan férfi, aki tudja, hogyan kell hozzáérni egy nőhöz, így aztán félek tőlük, mert nem akarok magamnak jobb esetben kellemetlen élményeket, rosszabb esetben borzalmas élményeket. Szépek azok az izmok, igen... de fél kézzel kettétörhetsz velük.

Persze közben lehet, hogy majd' meghalok a szexért, mert a libidóm megint a bolondját járatja velem, ki tudja, talán a héten már harmadszor, én magam se bírom idegekkel, és ordít rólam, hogy kefélnék, de ha hozzám érsz, a kezedre csapok, mert félek tőled. És ez aztán fincsi kis sértődésekhez vezet, hogy miért viselkedünk egyszer úgy, egyszer így, megkapjuk a hisztis ribanc, meg a szűzkurva jelzőt, vagy ha nem a testünket, hanem az érzéseinket védjük/kockáztatjuk hasonló módon, akkor, hogy játszadozunk. Pedig egyszerűen csak ismerjük magunkat és tudjuk, mennyire tud fájni. Lelkileg és fizikailag. Valahányszor engedjük valakinek, hogy megérintsen, a bőrünket visszük vásárra. Nem tudhatjuk, ki vagy, mit akarsz és főleg, hogyan. Lehet, hogy a mennyekbe akarsz juttatni, de szándékosan, vagy önhibádon kívül pokolra küldesz. Nagyjából ez a női szemszög.no.jpg

Van ez a mondás - nemrég belefutottam valahol -, hogy egy internetes társkeresőn a férfiak attól félnek, hogy a másik kövér. A nők meg attól, hogy sorozatgyilkos. Na, ez teljesen igaz, csak nem kell hozzá internetes társkeresés. Szerintem a férfiaknak lövése sincs róla, hogy mennyire félünk. Ti kockáztatjátok a visszautasítást, mi az esetleges abúziót. Nem mindegy.

Annyira jó lenne, ha ezeket a dolgokat értenék az emberek, férfiak és nők egyaránt. Akkor talán tényleg jól éreznénk magunkat. Mennyivel kevesebb frusztrált ember lenne. A szabadságunkat szélesíthetnénk ki, ha az emberek kinyitnák a szájukat és beszélnének, de egy felnőtt társaságban is, ha szóba kerül a szex, vagy elhülyéskedik, vagy közhelypufogtatás lesz belőle, amitől senki nem lesz okosabb. És nézzenek oda, az az általános köztudat, hogy ha elindulsz bele az éjszakába, és urambocsá' szexelni akarsz, akkor szinte borítékolhatóan pocsék élményre számíthatsz, ja és amúgy meg megérdemled, mert egy ribanc vagy. De közben a harag azért mindig ott van, amiért nem kaptad meg a husit. Ellentmondásos? Pontosan. Nagyjából nulla szinten van benne a kultúránkban az empátia, és hogy kérdezzünk. És ahogy az az öngerjesztő folyamatoknál lenni szokott, emiatt az ilyen téren kulturáltabb emberek kimaradnak az ilyesmiből, a szexet feszültséglevezetésre és egópolírozásra használók meg elárasztják az éjszakát, normális félelemérzettel rendelkező nő meg marad a biztonságos kis párkapcsolatában vagy a szexmentes szinglilétében, minthogy elmenjen veled. És elterjed, hogy az alkalmi szex szar dolog, meg "nem rendes lánynak való". Pedig alapvetően nem kéne szarnak lennie. Mi tesszük azzá, közösen. Csak ki kéne nyitni a szánkat meg a fülünket. Működhetne, élhetnénk abban a fenemód szexuálisan szabad társadalomban, aminek hisszük magunkat, de távol állunk tőle. Érthetnénk egymást. De prűdek vagyunk.

Ha tetszett a poszt, oszd meg iziben, vagy lájkolj Facebookon!

Kép forrása.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szarnyasiblanka.blog.hu/api/trackback/id/tr728224244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bElannaTorres 2016.04.09. 00:24:10

Egyszer mentem csak el randira egy ismeretlennel úgy hogy a kocsijába is beültem, második találkozónk volt azt hiszem. Azt mondta még le kell adnia egy munkát. Vezetett közben nagyon sötét lett, valahol budán voltunk, embereket se láttam az utcán, már házakat is alig. Majdnem sírtam annyira féltem, de nem szóltam semmit. Kiderült, hogy tényleg csak leadott egy munkát, nem elrabolt :) De az akkor is olyan rossz élmény volt, soha többet nem találkoztam vele.
Ez nem feltétlen ide tartozik, valahogy ez jutott eszembe, de elég sokszor éreztem félelmet én is.

[megmondoember] 2016.04.09. 01:32:17

A poszt lényege röviden: "Minden a férfiak hibája. A férfiak legyenek jobbak!"

Drágám, amíg ezzel a hülyeséggel áltatod magad, és nem jössz rá, hogy a problémáid forrása elsősorban te vagy, illetve, hogy magadnak kell megoldanod azokat, a helyett, hogy másokat hibáztatsz értük és mástól várod a megoldást, addig a büdös életben nem leszel boldog.

A másik oldalon a dologgal nem vagy egyedül. A mai nők 99%-a ilyen, mint te. És éppen ezért ilyen boldogtalan is.

E.T.A. 2016.04.09. 06:28:07

Nagy marhaság lett ez a bejegyzés is, tipikus nesze semmi fogd meg jól, amolyan Oravecz-Coellho stìlusban....
Persze persze mindenért a férf

WZRD 2016.04.09. 07:42:42

"normális félelemérzettel rendelkező nő meg marad a biztonságos kis párkapcsolatában"

Most akkor azt akarod mondani, hogy a legtobb no szive szerint osszevissza felrekefelne, csak fel hogy kicsit erosebben szoritjak meg?

Egyebkent volt egy futo kapcsolatom, ismertem a csajt korabban egy munkahelyrol. 8 eve volt parkapcsolatban, gondoltam is, milyen rendes, tisztesseges leanyzo, aztan az esemeny utan elkezdett arrol dumalni, hogy mennyi jo pasit lat az utcan, meg olyan szivesen dongetne meg magat par egyejszakas kalandon...na puff. Minden no k....kozhely?

ravens01 2016.04.09. 08:50:00

Kicsit hadd idézgessek:
"a magát könnyen odaadó nőt még az is megveti, akinek szétrakja a lábát." Na látod, ez pontosan így van. De arra meg nem jössz rá, hogy ez miért is van így. A tapogatózásod enyhén szólva vakvágány. A helyes válaszra viszont nagyon érdemes volna rájönni...
Aztán: "A testet nem lehet elválasztani a lélektől, erős kötőszövettel vannak egymásra nőve." Ez így igaz is és szép is - csak marad az elméleti szint. Mert amit te, kedves posztoló nyomatsz, az csak a test. A bajok forrása szerinted a tájékozatlanság a másik testével kapcsolatban, és az, hogy az anyukák/apukák nem magyarázzák el, hogyan működik a másik teste.
A végén pedig még szebb: "És nézzenek oda, az az általános köztudat, hogy ha elindulsz bele az éjszakába, és urambocsá' szexelni akarsz, akkor szinte borítékolhatóan pocsék élményre számíthatsz, ja és amúgy meg megérdemled, mert egy ribanc vagy. De közben a harag azért mindig ott van, amiért nem kaptad meg a husit. Ellentmondásos? Pontosan." Így van, itt a legnagyobb ellentmondás. Bele az éjszakába, husit ide, mindent a testnek. A lélekkel mi van? Magasról teszek rá. És csodálkozok utána, hogy nem műxik.
Attól tartok, hogy jó néhány keserű tapasztalat és pofára esés tud majd csak megágyazni annak, hogy jó irányba tapogatózz - csak nincs garanciája, hogy sikerülni is fog-e, ill. elég magas kamatot kell majd érte fizetni.
Végére pedig egy kis nyelvbuzulás: nem lehetne azt az abúziót abúzusra szelídíteni?

Fermentátor · http://fermentator.hu/ 2016.04.09. 09:03:58

Már megint egy poszt, amely kábé arról szól, hogy "nahát, nem úgy gondolkodom, ahogy a világ, tehát nyilván a világ a hibás".

2016.04.09. 09:37:54

Most mi vaaaaaan? Azért voltak rosszak az eddig dugásaid, mert félsz a pasiktól, nehogy bántsanak, akitől pedig nem féltél az béna volt? Ha szerinted ennyire nem érzik a pasik, h neked hol mi mikor hogyan jó, akkor viccen kívül kezdj csajjal!
Amúgy azért alakultak így az eddigi dolgaid, mert rosszul választottál, valamint a korábbi vélhetően kapcsolatban átélt jó élményhez hasonlót várnál el Random Robitól egy szórakozóhelyről, részegen.
Ha csak dugni akarsz időnként egy jót, akkor az ismerőseid között keresgélj inkább, egy tartós de alkalmi szexpartnert.

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2016.04.09. 09:49:36

@Admin Kapitány: @Fermentátor: @ravens01: @bElannaTorres:

Ne várjátok azt tőlünk, hogy megértsük, mit miért csináltok, mert eddig minden erre irányuló kísérlet csúfos kudarcba fulladt és ez bizony így is fog maradni. Fogadjátok el a tényt, hogy egy Férfi soha nem fog titeket megérteni. Ennek ellenére van remény! Ha felhagytok a túlzott elvárásaitokkal, ha megértitek végre, hogy egy Férfi nem olyan bonyolult teremtés, mint amilyenek ti vagytok, akkor úgy tudjátok megszerezni tőlük, amire vágytok, hogy közben nem másznak a falra tőletek. Így sokkal jobb lenne a világ, ugye?

Az alábbi ötvenes listában ezért összeszedtük nektek azokat a fontos tudnivalókat, amelyekre odafigyelve hosszútávú kapcsolatot tudtok kialakítani Életetek fiújával.

1. Soha ne nézd meg a böngészőjében a keresési előzményeket!

Ez nem neked való. Minden Férfinál igy van, ne gondold azt, hogy majd pont a te pasid ne lenne annyira perverz. Ha belepillantasz abba, hogy milyen oldalakat szokott rendszeresen nézegetni, azt nagyon meg fogod bánni. Vannak dolgok, amikről jobb, ha nem tudsz. Ennyike.

2. Nem akarj változtatni rajta!

Ezt valahol a lelketek mélyén mind tudjátok, mégis előfordul, hogy megpróbálkoztok vele. Nem fog menni. Ha mégis sikerülne és ő rájön, nagyon zokon fogja venni. Szeresd őt úgy, ahogy megismerted és ne akarj változtatni rajta.

3. Ne vedd személyes sértésnek, ha megbámul más nőket!

Ez egy reflex, ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget. Nem tehet róla, ez egy ösztön. Nem érdemes balhézni miatta.

4. A barátai fontosabbak neki, mint te

Sokkal régebb óta vannak vele, mint te. Sokkal tovább vele lesznek, mint te. Nem számít, hogy mennyire van oda a rendszeres szexért, a barátait soha nem áldozná fel egy kapcsolat miatt sem. Miattad meg pláne nem.

5. Soha ne bíráld az anyját!

Ha ő kezdi el és azt szeretné, hogy sajnáld, akkor persze menj bele! Te viszont soha ne merészeld bírálni az anyját, mert csak a baj lesz belőle. Nagy esélye van annak, hogy ő téged és az anyját bizonyos szempontból hasonlónak tart, igy az anyós bírálatával magad alatt vágod a fát. Találd ki inkább, miben hasonlítasz az anyjára és fordítsd ezt előnyödre.

6. Tanuld meg elengedni a dolgokat!

Egy kapcsolatban lehetnek néha viták, de ha állandóan az ősrégi sérelmeidet vagdosod a fejéhez, előbb-utóbb kiszeret belőled.

7. Ne kérdezz tőle olyat, amire nem akarod megtudni a választ!

Mindenkinek megvan a maga története, neked is, neki is. Ha szereted, akkor ne aggódj azon, mit művelt évekkel azelőtt, hogy megismerkedtetek.

8. Ne támadj rá abban a pillanatban, amint belépett az ajtón!

Tudja ő, hogy meg szeretnéd vele beszélni, hogy mi volt ma a melóhelyen, vagy hogyan szeretnéd berendezni a gyerekszobát, de az Isten szerelmére, előbb hagyd, hogy megigyon egy-két sört, tévézzen kicsit, aztán csak AZTÁN kezdj bele a mondandódba.

9. A szexmegvonás veszélyes játék!

Nem érdekel, mennyire feldühített, ha ezzel az eszközzel élsz, pillanatok alatt vissza fog vinni a szexháziállat kereskedésbe. Ott fogsz újra porosodni a polcon, aztán várhatod, hogy ki fog majd hazavinni magával.

10. Minden fiúbarátodra féltékeny

A csajokkal azt csinálsz, amit akarsz, de ha kiderül, hogy egy másik Férfival is bizalmas viszonyt ápolsz, féltékeny lesz. Bocsásd meg neki, de azt szeretné, ha ő lenne az egyetlen Férfi az életedben.

50 TIPP, AMIVEL MEG TUDOD TARTANI A PASIDAT

www.huffnagelpista.com/50-tipp-amivel-meg-tudod-tartani-a-pasidat.html

MLaca · http://mlzphoto.hu/ 2016.04.09. 10:15:16

csak azt nem értem, hogy egy a "húszas évei közepén" tartó kislány miért próbálja elhitetni az olvasóival, hogy megoldást lát a lét titkaira, amire még a 80-90 év élettapasztalattal rendelkező nagyszüleink se mernének vállalkozni? nem akarlak bántani, de hidd el, hogy 44 éves fejemmel sem mernék fele annyit "megmondani", mint te, pedig majdnem kétszer annyit éltem, mint te.

azt meg főleg nem akarnám lányként megmondani akarni, hogy a fiúk miért görcsölnek (kivéve, persze, ha végeztél ezt megelőzően tudományos kutatói munkát, ahol legalább több száz, esetleg több ezer fiút/férfit vontál be egy előzőleg alaposan összeállított kérdőív kitöltésébe). szóval bocsánat, de ez az írás nem sok valós, hiteles adatot tartalmaz. ezt mint férfi írom neked.

.snɯıɹd snɔlns 2016.04.09. 11:30:56

nagyon szép volt.
ahogy te is írod " közhelypufogtatás"- nak kitűnő!

mintha brit tudósok kutatásait olvasnám. :o)

.snɯıɹd snɔlns 2016.04.09. 11:40:27

jajj, elnézést, most már az amerikai és brittudósok nem trendik, asszem az ausztrál eredmények a hitelesek.

zZz 2016.04.09. 11:56:50

"egy internetes társkeresőn a férfiak attól félnek, hogy a másik kövér. A nők meg attól, hogy sorozatgyilkos."

A többiek meg már mondtak több jó dolgot, én csak ezt a hülyeséget emelem ki.
Nem kis túlzás ez. Ilyen erővel én is full paranoia módba kapcsolhatok és mondhatom, hogy én meg azért izgulok, ne legyen lenyúlós ribi, vagy ne legyen egy STD táptalaj, vagy titokban ne legyen egy 120kilós kopasz barátja, akivel utána leütnek és kirabolnak stb.

fidesz maszop dk egykutya 2016.04.09. 12:15:45

a leribancozást egyébként a nők szokták megejteni egymásra... férfiaknál is előfordul, de azok hülyék (mert a saját esélyeiket rontják).
Ha szexelni akarsz, de az elcsépelt szórakozóhelyeken keresgélj, mert az ott lévő műmájer drogos alkeszoktól sokat nem várhatsz, hanem inkább keress egyéb helyen(kirándulás, bót, közös érdeklődés, stb, mert sok férfi NEM jár ilyen helyekre, és lehet hogy éppen az felelne meg), vagy pl az ismerőseid között ügyelve arra, hogy minden férfit észrevegyél, ne csak a fent említett műmájereket, és talán még rendes kapcsolat is lehet belőle.

A paranoiát meg félre kéne tenni, vagy kompenzálni egy paprikaspray-el, vagy hasonlóval...

bElannaTorres 2016.04.09. 13:52:05

@fidesz maszop dk egykutya: talán az lenne, ha nem lett volna előtte egy rossz élményem. De akkor eltudtam futni. Úgyhogy az ijedségen kívül más bajom nem lett. Néhány rossz álom utána, hogy meg akarnak erőszakolni ennyi. Meg a fenti esetben amit írtam az a rémisztő félelem mikor sírni se mertem, csak arra gondoltam, hogy hova visz, meg fog ölni.
pedig rendes volt, mondom nem akart rosszat.

2016.04.09. 14:28:26

@bElannaTorres:
Menj el előbb orvoshoz, te szerencsétlen, mielőtt az elmebajod miatt valami faszit jó nagy sz@rba keversz.
Ilyen sérülten akarsz kapcsolatot kezdeni, aminek az elején már a másikat vádolod ilyen súlyos dologgal.

Beteg vagy vazze, húzzál dilidokihoz, ne a környezetedben lévő férfiak életét keserítsd meg a hülyeségeddel, a sérült lelkivilágoddal.

bElannaTorres 2016.04.09. 14:37:56

@icipicicsipa: te hülye vagy :) nem vádolok senkit, azt írtam le hogy mennyire megijedtem mikor elvitt az ismeretlen férfi a kocsijával egyre messzebb a sötétben, néptelenebb városrészbe. Mikor előtte is volt ilyen és akkor épp csak megúsztam az erőszakot.

nem keserítem én meg senkinek az életét, nem is keresek párt mivel már jó régóta van, de viszont neked lehet h van valami elmebajod ha egyből így letámadsz valakit, pont egy olyan nőt aki tudja mi az iszonyúan megijedni egy szexuális támadótól.

hateabusers (törölt) 2016.04.09. 17:26:19

Először sokat írtam hogy mi a véleményem erről az írásról és rólad.
Ez a második verzióm.
Annyi eszed van, mint amennyi látszik.
pont. 25/ffi

havaz.petty.rianás 2016.04.10. 06:21:01

a poszt írója idegbeteg. pozitívum, hogy elég jól kezelhető!

lássa orvos!

hála Istennek, van még pár normális nő, bár számuk egyre csökken, ellenben a posztoló féle atkák száma egyre növekszik.

vbn 2016.04.10. 08:49:48

"majd' meghalok a szexért, mert a libidóm megint a bolondját járatja velem, ki tudja, talán a héten már harmadszor, én magam se bírom idegekkel, és ordít rólam, hogy kefélnék, de ha hozzám érsz, a kezedre csapok, mert félek tőled"

Erről gyorsan szokjál le, mert pikk-pakk lecserélnek egy olyanra, aki ha kefélni akar, akkor kefél! :-)

Szerintem gyorsan változtass a hozzáállásodon, mert egyszercsak azon veszed észre magad, hogy elmúltál 40-45 és egyedül sírsz a sarokban, hogy "miért nincs gyerekem?"! Ez nem fikció, van ilyen hölgy ismerősöm... :-(

Köldök_szösz 2016.04.10. 13:20:24

@[megmondoember]: de ha mindenkinek a problémájának a forrása saját maga akkor ez azt jelenti hogy nagyon sok problémás ember van és ha sok problémás ember van akkor mondhatom hogy a többiek (is) hülyék :D

Csillámdementor 2016.04.10. 13:25:23

Dughatnék vagy? Minden férfi dughatnék 13 éves kora óta, hetente minimum egyszer, ez a kanosság. Ez a kín végigkísér egy életen át. Akkor is ha van partner, akkor is ha nincs. A felnőttség részben abban rejlik, hogy megtanuljuk elfogadni: a világ nem azért van, hogy kielégítsen minket. Legyen párkapcsolatod, ami -bizonyos esetben és- évek múlva ellaposodó szexhez vezethet. De ott is meg kell tanulnod, hogy a másik ember nem szexállatka, akit felteszünk vagy leveszünk a polcról igény szerint. Azzal is meg kell békélni, hogy bizonyos vágyaink örökre kielégítetlenek maradnak. Ezért kell megtanulni fejben mozizni, stimulálni az agyat, mert annak mindegy, hogy élményből vagy csak látványból gyúr emléket. Vagy fel lehet ülni repülőre, és kiköltözni Thaiföldre, ott "csak" 3 millió prosti van. És ki lehet élni mindent--pénzért. A gazdag nyugati nők ezt karibi pasikkal oldják meg, ahol Sugarmama szépen tejel az élményért, hogy lógó mellét, löttyedt fenekét és striás hasát imádat lengi körül. És van akinek elég az 52-ből 2 olyan hét, amikor olyan a szex, amilyennek akarja. Az alkalmi szex mindig jár némi parával, hiszen semmit nem tudni a másikról. Nincs background-check, facebook check, nemi előélete bizonytalan. Egyik orvos barátnőm mondta mindig a vízállás-jelentésre hajazva: "Hajóvonták és hüvelyflórák találkozása tilos." Zavarba ejtő kapcsolati háló jönne létre, ha mindenki vinné magával a telóján korábbi szexpartnerei és azok összes megelőző szexpartnerei képmását, noha a mikrobiológia szintjén ez van. Faramuci dolog a lelket emlegetni egy kósza dugásnál. Egy nő testének minden pontját A-ZS-ig, annak minden rezdülését megismerni: IDŐ. Egy férfi is teljesen másképp működik, ha egy-két bátor és kíváncsi női ujjacska elindul a prosztatája felé. És hány embernek fog ez kimaradni az "ánusz és a végbél rendeltetésszerű használatának követelménye" vagy a "műköröm-hiúság" miatt?! Szóval teljesen fölösleges itt aput és anyut, az iskolát, a prűd társadalmat vagy éppen a pornócsatornákat utálni emiatt. Ha egy könnyű nőcske farkat keres, fog találni elég példányt. Valakinek megy az olyan tranzakció, hogy egymás szemében "kielégülés-segítő humán erőforrások" legyenek. De ő nem fogja másnap a kádban masszírozni a talpadat, sőt nem is fogja az ujjbegyeit combmentén célirányba terelgetni. Sőt az sem fog előfordulni, hogy az ütemesen kilötykölődő vízzel az alsó szomszéd eláztatását vesszük célba. Röviden ennyi a különbség egy egyéjszakás kaland és egy épülő-szépülő párkapcsolat között.

fidesz maszop dk egykutya 2016.04.10. 15:50:11

@Csillámdementor: persze talál farkat, csak épp arról is írt, hogy akkor leribancozzák. Ez tényleg így van, mert ez egy prűd álszent társadalom.

Szárnyasi Blanka 2016.04.17. 09:17:55

@[megmondoember]: Nem tudom, milyen posztot olvastál, de hogy nem a fentit, az biztos.

Szárnyasi Blanka 2016.04.17. 09:19:40

@E.T.A.: Azt tudom mondani neked, amit az előzőnek. Nem értetted az írást, kérlek, olvasd el újra figyelmesebben.

Szárnyasi Blanka 2016.04.17. 09:23:28

@WZRD: Igen, pontosan, azt akarom mondani. És ettől még nem lesz valaki kurva, vagy feslett erkölcsű, vagy hívd, ahogy akarod. Ez a baj az egésszel, ha egy nőnek vannak vágyai, akkor már kurva. Pontosan, az, amit leírsz. Addig tartottad rendes nőnek, amíg kapcsolatban volt. Ajánlom figyelmedbe Kiss Judit Ágnes Ballada a kettős erkölcsről című versét.

Szárnyasi Blanka 2016.04.17. 09:27:42

@ravens01: Szívem, az itt a probléma, hogy azt gondolod, hogy ha elmész az éjszakába és keresel magadnak valakit, az csak a testről szólhat. Ha abba ringatod magad, hogy 100 % kivonhatod a lelked a szexből, te jársz vakvágányon.

Szárnyasi Blanka 2016.04.17. 09:33:50

@Huffnágel Pista: Már alig vártam, mikor akadsz rá a blogomra, híred megelőzött. Láttam, szereted a nőket kioktatni a pasikról. De tudodmit? Amit leírtál, valahol ott gyökeredzik a másik oldal megértése. el kell fogadni, hogy a nőt nem lehet 100%-ban megérteni. Amelyik férfi ezen túllendül, azokon látom mindig a nyugalmat ezzel kapcsolatban, és hogy működnek a kapcsolatai, és sok lánybaráttal büszkélkedhetnek. Az ötven tipped meg a cikked viszont légyszi, ne itt reklámozd. Kösz.

Szárnyasi Blanka 2016.04.17. 09:40:34

@MLaca: egy szóval nem írtam, hogy megoldást látnék a lét titkaira. Ezek valóban egy 25 éves lány meglátásai, lehet rajtuk vitatkozni, senki nem mondta, hogy nem. Viszont érdekes, amit a 90 éves nénik tapasztalatairól írsz. Tudod, ezt a blogot döntően férfiak olvassák, volt, amelyik megköszönte nekem a "használati utasítást" a nőkhöz. A vélemények többnyire egyhangúlag azt mondják, hogy ezért jó ez a blog, mert látni belőle egy nő gondolkodásmódját. Te kinek a gondolkodásmódját akarod megismerni? Egy 25 éves nőét, hogy ezáltal könnyebben megkapd, vagy egy 90 évesét?

MLaca · http://mlzphoto.hu/ 2016.04.17. 09:47:02

@Szárnyasi Blanka: "[...]Te kinek a gondolkodásmódját akarod megismerni? Egy 25 éves nőét, hogy ezáltal könnyebben megkapd, vagy egy 90 évesét?" - igazából egyikét sem. az egyik még gyerek, csacsi gondolatokkal, tomboló hormonokkal, kissé torz prioritáslistával, a másik meg már - nos - a másik véglet.

Szárnyasi Blanka 2016.04.17. 09:49:22

@fidesz maszop dk egykutya: értemén, miről beszélsz, csak tudod, az a baj, hogy elsősorban sajnos a szórakozóhely van arra kitalálva, hogy az ember felszedjen valakit, és pont emiatt a sok drogos alkesz miatt kellene nekem boltban, könyvtárban meg csomó olyan helyen pasizni, ami nem erre van kitalálva, aztán meg ott hülyének néznek. ez így van. Ez olyan, mint amikor apu dolgozószobáját a gyerek folyton játszótérnek használja. Apu végül megszokja, és mindenki elfelejti, hogy az valaha dolgozószoba volt, másra rendeltetett. A szórakozóhelyek eredetileg ismerkedésre vannak kitalálva, de ellehetetlenítjük.

Szárnyasi Blanka 2016.04.17. 09:52:04

@havaz.petty.rianás: köszönöm az elmés megfigyelést, már kezelnek, és a dokim mondja meg, a gondolkodásmódomnak mely részei kezelendők, nem te.

Szárnyasi Blanka 2016.04.17. 10:08:38

@Csillámdementor: Értem, amit mondasz, de nem tudok 100%-ban egyetérteni. Nem gondolom, hogy egy egyéjszakás szexnek olyan szépnek kéne lennie, mint egy párkapcsolatban, sose lesz az, nyilván. De attól még lehet szép! Ezt sokan nem értik. Belefér egy talpmasszír, és belefér, hogy az ujjbegyeidet combmentén célirányba terelgessem, vagy bármi egyéb finomság, amit felsoroltál. Szóval sokkal több férne bele szerintem, de az emberek ettől elzárkóznak.
BTW ezt a műkörmös dolgot sosem értettem. Egyszer láttam egy gyönyörű szépen felvett leszbipornót, és a huszadik percben a csajok elkezdték egymást ujjazni az ötcentis műkörmükkel. Ki a faszom találta ki, hogy ez így rendben van?

Szárnyasi Blanka 2016.04.17. 10:11:38

@MLaca: Értelek, az érett nőkre buksz. De azért van, aki szereti a zsenge 25-öt, és ezért kíváncsi rá, mit gondol. BTW ha annyira felnőtt vagy, akkor tudnod kéne, hogy a gyereket, a kislányt nem lebasszuk, hanem neveljük.

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2016.04.17. 10:42:04

Millió bocsika vagyok, Blanka, de ez még idekívánkozik:

Ha azt vesszük, hogy a nő maga is fogyasztási cikk a férfiak asztalán, érthetőbb a nő vásárlási kényszere, mert muszáj magára költenie, fontos számára, hogy korához képest jó állagú és karbantartottságú legyen. Mert a nő sokkalta érzékenyebb az öregedésre, mint a férfi. Ugyanis ha egy férfi öregszik, nem távolodik el a lényegétől, míg a nő, ha öregszik, egyre távolabb kerül attól a lényegtől, ami a férfiak számára fontos benne. Nem tud már szülni, elvész a szépsége, hamvassága. Hiába lesz némelyikük közben okosabb, ez nem számít női lényegnek.

Ezt a könyvet nem ajánlom azoknak, akiket végérvényesen legyőztek a nők, nem ajánlom azoknak, akik még túl fiatalok ahhoz, hogy saját felismeréseik is legyenek ebben a tárgyban. Ajánlom viszont azon sorstársaimnak, akik meg állva maradtak ebben a nő uralta világban, és a feministáknak, mert remélem, többeket megüt közülük a guta.

Ezt a könyvet, ahogy manapság divat mondani, az élet irja. Sok új fejleménnyel számolhatunk a nemek egymáshoz való további viszonyában. A változások haladhatnak a teljes férfi-női egyenlőség felé, ami gyakorlatílag további női előnyöket jelent, illetve visszafordulhatnak a régi kipróbált rendszerek felé, melyek szerint (napjainkban is) a Föld lakosainak többsége él. Kérdés, hagyja-e magát az ázsiai kultúra meggyőzni, hogy az a jó, ahogy mi élünk.

www.huffnagelpista.com/bakos-zoltan-a-helyes-asszonytartas.html

Szárnyasi Blanka 2016.04.17. 19:43:59

@Huffnágel Pista: Tévedsz, ez nem kívánkozott ide. A bejegyzésben elsősorban kommunikációs problémákról volt szó, nem nőuralomról, és nem arról, hogy a férfiak szarok. Én kultúráltan válaszoltam neked, te pedig elkezdtél a feministákon puffogni. Még csak arra sem veszed a fáradtságot, hogy úgy tégy, mintha arra reagálnál, amit írtam. Úgy gondolom, megadtam neked az esélyt, hogy kulturáltan vitatkozz velem, eljátszottad, úgyhogy kitiltalak. Csók.
süti beállítások módosítása