Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szárnyasi Blanka blogja

A szeretői kultúráról

2015. november 25. 23:42 - Szárnyasi Blanka

Létezik olyan fajta férfi-nő viszony, amit a felek nem fűznek túl szorosra. Társkeresőkön "laza kapcsolat"-ként emlegetik a bemutatkozószövegekben, én a klasszikus elnevezést szeretem rá használni: szeretői viszony. Merthogy ez a fajta viszony - micsoda meglepetés - mindig is létezett, de az utóbbi évtizedekben hirtelen akkora figyelmet kapott, hogy egyre többen akarnak maguknak ilyet nyíltan kimondva. És ez rendben is van. Mért ne akarnék kipróbálni valamit, amire mindenki azt mondja, hogy zsírkirály, mert van nemi életed, de nem vagy senki tulajdona. A koncepció ennyi. Vesszük, mint a cukrot, de használati utasítás nincs hozzá. Beépült a köztudatba, hogy ilyen van, de a Magyarországon uralkodó prüdéria egyszerűen nem hagyja, hogy a kultúrája kialakuljon. Valahogy nem illik ilyesmiről intelligensen írni. Sok szexuális tartalmú cikk jelenik meg az interneten, sok a szex a médiában, igen, női magazinok szexrovatai foglalkoznak a kérdéssel. Lehet olvasni cikkeket arról, hogy hogyan elégítsd ki a partnered, mitől lesz jó a szex. De ezek döntően olyan embereknek szólnak, akik párkapcsolatban élnek. És lehet olyat is olvasni, hogy milyen jó buli szeretőt tartani. De arról sehol nincs szó(de javítsanak ki, ha tévednék), hogy hogyan bánj a szeretőddel! Hogyan kell bánni azzal, akivel lefekszel, de nem őt akarod életed párjának? Mik egy ilyen viszony szabályai?d589213fad432b024d4189d8cbbcd0ae.jpg

Merthogy ennek is vannak íratlan szabályai, és a legtöbb nagyon hasonlít egy párkapcsolatéra. Mert az a szörnyű igazság, hogy nincs olyan, hogy nem vagyok kapcsolatban. Ha tetszik, ha nem, ez is egy kapcsolat, csak kicsiben és diszkréten. Egy egyéjszakás kaland is kapcsolat. Egy szemkontaktus is az. Borzasztó félreértésekhez vezet az, hogy a "kapcsolat" terminusa lassan a párkapcsolat szinonimájává válik, így mondhatom, ha nem járok senkivel, hogy nekem bizony nincs kapcsolatom. Hagyjuk már ezt az infantilis felelősséghárítást, ideje a mi társadalmunknak is felnőni a szexhez. Egy szeretői viszonynak ugyanolyan szabályai vannak, mint egy párkapcsolatnak, akár minden emberi viszonynak: bánjatok jól egymással! A szeretőddel pont annyira vagy köteles jól bánni, mint a feleségeddel, vagy egy kollégáddal. Mégis sokan a szeretőjükkel bánnak úgy, mint a ronggyal, mintha csak az, hogy ez úgymond "nem kapcsolat", legitimizálná a bunkóságot és az önzőséget. Ez egy akkora hülyeség, hogy a holdról is látni lehet! Igenis, kapcsolat! És nincs olyan emberi kapcsolat, amibe belefér, hogy bunkó és önző legyél a másikkal!

A szabályok tehát itt is ugyanazok: Kölcsönösség. Odaadás. Kedvesség. Udvariasság. Odafigyelés. A különbség csak annyi, hogy ez négy fal között zajlik, nem reklámozzuk, nem mutatjuk be egymást anyucinak meg apucinak és nem sétálunk kézenfogva az utcán. Ez a viszony arról kéne szóljon, hogy két ember jól érzi magát és megéli a vágyait, és ez mindkettejüknek jó. Az a funkciója, hogy KELLEMES legyen. Ha rábaszod a másikra a telefont, az exbarátnődet ajnározod neki, játszol az idejével, utolsó pillanatban hívod át, mint egy kurvát, bunkón utasítgatod, ahelyett, hogy kedvesen kérnéd, idiótaként kezeled, meg leszarod, mi a jó neki a szexben, az NEM KELLEMES.

Van, aki azt mondja erre, hogy kit érdekelnek ezek a dolgok, ez csak dugás, csak a pillanatnyi kielégülés számít, nem az, hogy a másik jól érezze magát, nekem legyen jó, ha csak rövid ideig is. Na igen. Számíthat ez is. De nem jobb, ha te szabhatod meg, hogy ez meddig tartson? Aki bunkó, nem veszi fel a telefont, vagy anélkül tartja szeretőnek a másikat, hogy megbeszélné vele, hogy mi most csak szeretők vagyunk, és belekényszeríti a dologba, nem kéri rá, az rövid úton elveszíti a szeretőjét, mert senkinek sem kell olyan szerető, aki mellett rongynak érzi magát.  Aki így csinálja, annak nem szerető kell, hanem kurva. Az menjen a sarokra, szólítsa le, amit ott talál és fizessen neki. Ha paraszt akarsz lenni, akkor fizess érte, és ne azon csodálkozz, hogy a csaj, akivel párszor olyan jókat kúrtatok, nem reagál már a telefonhívásaidra.

Aki pedig szem előtt tartja a fentebb felsoroltakat, nevezetesen, hogy négy fal között, és a világ előtt nem felvállalva, de kellemes élményt nyújt a partnerének, udvarias, nem szórakozik az idejével és a megbeszélt estén ott van, türelmes vele, válaszol, ha az kérdez valamit, akkor urambocsá', még az is előfordulhat, hogy a másik fél jól fogja érezni magát. Mit nyerünk vele:

A másik nehezebben lép ki a viszonyból, mivel jó neki, következésképp több élvezet jut neked, és a másik is fájdalom nélkül távozik a végén. Ja, hogy ha jól bánsz vele, akkor beléd szeret, és azt ugyebár nem akarjuk? Sokkal jobb belezúgni valakibe, aki nem szerelmes beléd, és emberi módon lejátszani egy ilyen elválást, mint megaláztatást elszenvedni a másiktól. Ezen ne vitázzunk, jó?

Tanulsz a másiktól. Ezen a ponton szeretném megemlíteni, hogy ezek a szabályok egy egyéjszakás kalandban is működnek, még úgy is, hogy ott tényleg a pillanatnyi kielégülésre hajtunk. Az odafigyelés. Miért is? Mert ezt a csajt most épp speciel csak meg akarod kúrni. De legyen már eszed. Egyszer neked is belép majd az életedbe egy csodálatos, okos, kedves és szép lány, akit szeretni akarsz. És te majd lerántod róla a bugyit, és lövésed sem lesz, mit kezdjél a puncijával és hogyan juttasd a mennyekbe úgy, hogy te legyél élete legjobb szexuális élménye. És miért nem? Mert eszedbe nem jutott megkérdezni az egyéjszakás kalandjaidtól, mi a jó nekik, mielőtt megkúrtad őket, vagy kérdés nélkül erélyesen az ágyékodba nyomtad a fejüket a hajuknál fogva. Az egyéjszakás kalandokból, pont azért, mert sokat lehet csinálni belőlük egy élet során, rengeteget lehet tanulni, különböző nő/férfi típusokat megismerni, míg egy hosszú távú szeretővel gyakorolni tudsz. Ezeket a tanulási és gyakorlási lehetőségeket nagyon sokan elpuskázzák az önző viselkedésükkel. A végén ott állnak 30-40 évesen, menőnek érzik magukat, mert 100 megvolt nekik, de fingjuk nincs az igazán jó szexről.

A harmadik, legfontosabb indok, hogy mért legyél figyelmes még egy szimpla dugás esetében is: mert a szex egy olyan üzlet, amiben minnél többet adsz, annál többet kapsz. Lehet, hogy ráveszel egy csajt, hogy szopjon le, mert mondjuk bezsarolod, hogy ha már feljött hozzád, tartozik ezzel neked, talán még meg is csinálja, de letudja pár perc alatt. Ha viszont kinyalod előbb úgy, hogy beledöglik, akkor úgy fog szopni, mint egy egynapos bárány, mondjuk egymás után kétszer, és ha annyira jó voltál, végignyalogatja még mindened. Capisce?f67afd9864829fb54a884285f20a44c3.jpg

Na, és most gurítsd le az utolsó söröd, és takarodjál az éjszakába csajozni, és közben zengjenek szavaim a fejedben!

A cikk második, lányoknak szóló részéhez kattints ide.

Ha tetszett a poszt, lájkoljad, osszad, lájkolj fészbúkon!

Kép forrása.

16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szarnyasiblanka.blog.hu/api/trackback/id/tr178037662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kék_Légivadász 2015.12.26. 15:03:52

Téged már próbáltak megzsarolni a leírthoz hasonló módon? Ha igen, hogyan reagáltál?

Szárnyasi Blanka 2015.12.26. 16:29:32

@Kék_Légivadász: Megzsarolni nem zsaroltak.. De egyébként a konkrét megzsarolással ritkán találkozom, inkább azért írtam az utolsó bekezdésbe a zsarolásról, mert a zsarolás ennek az attitűdnek a szélsőségesebb formája. Általában inkább csak azt látom, hogy ezt veszik természetesnek. És azzal már, hogy természetesnek veszel valamit, indirekt módon zsarolni lehet. Lányoktól hallottam már, hogy valahogy ilyen egyoldaúan alakult az estéje, pedig nem így tervezte, fiútól meg, hogy a haverja annyit mondott neki, mikor elmesélte, hogy szeret adni, hogy "hülye vagy? leszop, oszt csá!" Egyébként ez csak az első bejegyzés a témában, lesz egy lányoknak szóló is, ami döntően arról szól majd, hogy ne hagyd magad zsarolni.

Maximilian Skinner 2016.03.21. 10:24:00

Blanka! Nagyon tetszik ahogy megközelíted a témáidat. Ha nem mondtad volna a korodat, azt érezném, hogy sokéves tapasztalatod alapján fogalmazol. Teljesen egyetértek a kölcsönösséggel, tisztelettel kapcsolatos véleményedről. Én megéltem az összes verziót, mely szóba került az írásaiban. És az is nagyon igaz, hogy bizony a hölgyek is eljátszák a "szépfiút". Köszi és élvezettel olvaslak tovább.:)

Burgermeister 2016.03.21. 17:27:10

A mai nok miert lettek nyalascentrikusak? A farok mar nem eleg? Vagy a vaginalis elvezet nem jatszik?

Szárnyasi Blanka 2016.03.21. 21:13:43

@Burgermeister: Kicsit eltévedtél. Nem a nyalás a lényeg, hanem hogy nagyon sokat hozzáad az élvezeti értékéhez annak a bizonyos kemény fasznak a picsámban, ha a tulajdonosa hajlandó kielégíteni oly módon is, hogy a maga élvezetét kicsit félreteszi. Ha nem hajlandó hallani sem erről, sokkal kevésbé érdemli meg, hogy beengedjem oda. Vagy nem lesz kedvem hozzá, vagy kevésbé fogom élvezni. SOKKAL kevésbé. De fogalmazhatnék úgy is, hogy "srácok, illene tudnotok, hogy csak a tocsogósan nedves puncit igazán jó dugni, és nem épp elegáns dolog síkosítóval kikerülni a kérdést." És feltűnt, hogy ebben a kommentben még nem is kezdem el a nótát, hogy ha a szopás alap, a nyalás is legyen az?

Szárnyasi Blanka 2016.03.21. 21:18:48

@Maximilian Skinner:
Szia!
Köszönöm a kommented, a figyelmed, és az elismerésed! Jól esik ezt hallani a tikszaros kis huszonöt évemmel. :D Ha nem vagyok indiszkrét, mesélsz kicsit a tapasztalataidról, milyen idős vagy, milyen távlatokból mondod ezt?

Maximilian Skinner 2016.03.21. 22:01:58

@Szárnyasi Blanka: Szia! Sajnos jelentős korkülönbség van közöttünk. Mondjuk kb. 2x-1=y x=25. :) Szóval a szüleiddel lehetek egy korosztály. Tapasztalatom? Nem szeretek semmivel kérkedni, mely nem az érdemem, melyért nem dolgoztam meg. Így maradjunk annyiban, hogy van tapasztalatom a számomra mindig nagyon tisztelt női nemmel való kapcsolatok terén. Minden minőségben volt mellettem hölgy partner. Sajnos nem mindig jó vége lett, de az élet néha produkál fura dolgokat. Néha megbántottam embereket, de sosem tervezetten. Bár ezt szokták mondani.:)
Kapcsolódva a kölcsönöséggel kapcsolatos témádhoz, mondhatom, hogy ez 99%-ban működik. A hölgyek úgy működnek ahogy Te írod. A figyelem, az odaadás, a szenvedélyesség mind-mind "megtérül". Amikor készültem a szexuális életemre, nagyon sokat olvastam a női testről és a nő lélekről. Szerintem mi hímek mind nagyon meg akarunk felelni a partnerûnknek. Így voltam én is. Ezért akartam és akarom mai is a legtôbbet nyújtani a mindenkori Partneremnek.
Nem vagyok természetesen tökéletes, de én még az egyszeri alkalmak esetén is nagyon koncentráltan a nő test rezzenéseire. Te is ezeket fogalmazódott meg és ez az ami megfogott. Nagyon jól mondod. Sajnos néha olyan sötét bunkók vagyunk mi hímek. És nagyon igaz az is, hogy annyira fogékonyak, "éhesek" a hölgyek az ilyen közeledésre, hogy nagyon komoly emóciók kerülhetnek könnyedén egy egyszerű kapcsolatba. Na de nem akarok nagyon hosszú lenni. Vagy már az is voltam? Bocs.:)

Burgermeister 2016.03.22. 09:00:05

Azt tudjuk h nemcsak a nyalastol lesz tocsogosan nedves.

Szárnyasi Blanka 2016.03.26. 09:54:29

@Burgermeister: Valóban, nem csak a nyalástól lesz egy lány tocsogósan nedves... De az a hozzáállás, hogy ő szopjon, te meg lehetőleg kerüld el a nyelveddel az ő punciját, iszonyú mélyen sértő és megalázó. Ez egy. Kettő: a szavaidból ugyanazt érzem ki, amit más pasikéból is: hogy azért riasztja ez őket, mert úgy érzik, ha szükség van rá, akkor biztos nem elég a farkuk. A bunkóbbja ezért ránk keni a problémát, hogy márpedig az igazi nő a fasztól élvez... Pedig ezzel magukat is lealacsonyítják, hiszen egy férfi nem csak farokból áll ugyebár.
Tőled ezen a ponton legszívesebben megkérdezném, hogy undorodsz tőle, vagy csak engem próbálsz cukkolni? :P
Nem értem, miért kell ezt ennyire kerülgetni, mi olyan bonyolult abban, hogy ha mi szopunk, ti nyaljatok? Ez egyszerű fifti-fifti, nem több annál, nem lettünk mi "nyaláscentrikusak", ahogy mondod, csak mi is kérünk abból, amit ti sokszor alapvetőnek vesztek, pedig igazából ez egy extra.
Amúgy ha csemegézni szeretnél, nézd meg az "A szeretői kultúrára visszatérve" című posztomat, az a lányoknak szól, és ott pont a kommentekben írt egy srác fordított szituációról, hogy ő nyalt, de nem kapta meg cserébe a szopit...

Szárnyasi Blanka 2016.03.26. 10:34:54

@Maximilian Skinner: Nemnem, dehogy voltál sok! Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, sűrű hetem volt.
Érdekes, először valamiért azt gondoltam, nőnemű lehetsz! (Vagy csak én vagyok egy nagy szexista-feminista: ha valaki ilyen szenzitív, az csak lány lehet....) Örülök, hogy ez ennyire célba talált nálad! Érdekes, amit írsz arról, hogy "ti hímek " nagyon meg akartok felelni a partnereteknek. Nálad ezekszerint jó irányba ment ez a megfelelési kényszer(van remény), van, aki viszont elkezdi a nőket hibáztatni, hogy semmi se elég nekik, mint ahogy Burgermeister is hasonlókat ír itt, bár sztem ő nem gondolja teljesen komolyan ezeket. Nekem amúgy sok fiú barátom van, akik mind hozzád hasonló gondolkodásúak.
Neked mostanra már jól értem, feleség van meg gyerekek?

Burgermeister 2016.03.26. 20:50:24

@Szárnyasi Blanka: Ne, dehogy, semmi baj a nyalással. Sőt, nem undi, ilyenek, tényleg. Csak mostanában a csapból is ez jön.

Szárnyasi Blanka 2016.03.27. 17:10:22

@Burgermeister: Lehet azért, mert mostanában nagyon beindultak ezek a feminista mozgalmak valami miatt(molesztálások Kölnben, erőszakolós ügyek, a nem tehetsz róla, tehetsz ellene stb. gondolom), ez meg egy olyan dolog, amiben nagyon szépen tetten lehet érni az egyenlőtlenséget, mondhatni tökéletes metafora rá.

albibacsi 2016.03.27. 23:58:50

@Burgermeister: Számomra az kudarcélmény, ha a nőnek nem sikerül - a saját sikerélményemtől függetlenül. Ezért nekem az az alap, hogy a férfi úgy kinyalja a nőt, mint micimackó a mézesbödönt. Akár 2x is, ha bírja a nő (én ugyanis szeretek csókolózni a feleségem puncijával), és az 1. után nem követeli azonnal a farkat. Akkor a nő puncija már garantáltan fel van készülve a befogadásra. Másrészt 1-2 orálisan kapott orgazmus után a már emelkedett izgalmi szintről jóval könnyebb elérni a hüvelyi orgazmust is. Namost képzelj el egy nőt 3 (vagy csak 2) orgazmus után. Szerinted lesz kedve megismételni?

Maximilian Skinner 2016.03.30. 13:35:58

@Szárnyasi Blanka: Helló! Ez aranyos volt.:) Csak a hölgyek lehetnek ilyen szenzitívek? Hát nem. Sőt! Azt gondolom, hogy a pasik többsége hasonlóan gondolkodik, csak "ciki" ezt bevallani. Ez nem eléggé "macsós":). Nagyon szomorúnak tartom azt a gondolkodást, amely "hímsoviniszta" gondolkodást jellemzi. A női szerepek, meg férfi szerepek stb. Ez nagyon elavult és ódivatú. Különösen azóta érzem ezt mióta megtapasztaltam egy olyan helyen ezt, ahol a vallás és a kultúra ezt meg is követeli a férfiaktól és a nőktől. Szörnyű volt látni és hallani a történeteket, meséket a helyiek szexuális "kultúrájáról". Ez volt az a pont amikor megéreztem, hogy a kultúrális különbségek okozta távolság, a párkapcsolat terén is nehezen megoldható feladatot róhat a férfi és nő viszonyában.
Kérdésedre válaszolva, igen nős vagyok, két gyermekkel. Sajnos nem voltam mindig rendes férj, de a kapcsolatunk átvészelte a nehéz időket minden tekintetben. Ma már emiatt is más a viszonyunk. Tiszteletre, megbecsülésre és szeretetre épül. Természetesen megfűszerezve minden jóval ami csak természetes egy kapcsolatban.
Például az orális szex, mely ebben a topic-ban a fő kérdés. És itt egyetértek "albibacsi" minden mondatával. Nagyon fontos adni, adni és csak ezt követően elvárni bármit.:) A "hála" sosem marad el. Ezt higgyétek csak el bátran. És azt is, hogy nem ciki adni és figyelmesnek lenni. Szerintem ez a "macsós" dolog.:)

Szárnyasi Blanka 2016.04.03. 18:21:42

@Maximilian Skinner: Kíváncsi lennék, hol voltál, mi volt az a hely, ahol ilyen kulturális különbségeket tapasztaltál? Nagyon titokzatoskodsz.

Szárnyasi Blanka 2016.04.03. 18:42:20

@albibacsi: Köszönjük a mély betekintést, erről lenne szó! :D Szerintem ezt sok pasi nem tudja, úgy gondolják, ha már nedves annyira, hogy csússzon, akkor fel van készülve, pedig sokszor hűűűde nem... Az is eszembe jutott már - ahogy már fentebb is kifejtettem egy kommentben - hogy talán azért félnek tőle, mert rossz érzés, hogy "rá kell segíteni" a farkukra... Nem tudom, pasik mennyire beszélik meg az ilyesmit részletesen egymás közt, ez mennyire jellemző rátok? Én társaságban azt tapasztaltam, hogy a fiúk elhülyéskedték az ilyesmit (pl. bulin szóba jött, gondoltam, de jó, most kialakul valami eszmecsere végre, és nem), el is kedvetlenedtem és inkább kihagytam a következő kör vízipipát...
süti beállítások módosítása