Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szárnyasi Blanka blogja

A szeretői kultúrára visszatérve

2016. január 27. 19:29 - Szárnyasi Blanka

Amiről már korábban is írtam, hogy szeretői, meg egyáltalán, szexkultúra Magyarországon nem nagyon van. (A magas arányú pornóletöltés nem számít annak. Bocsi, srácok.)

Az előző erre vonatkozó bejegyzés célzottan a fiúknak szólt, akik úgy kezelik az alkalmi partnereiket és a szeretőiket, mintha kurvák lennének. A mai bejegyzés pedig a lányoknak fog szólni, akik hagyják, hogy kurvaként kezeljék őket.

A szex lényege ugye - nem győzöm elégszer hangsúlyozni - a kölcsönös örömszerzés lenne. Ha tetszik, ha nem, a férfiaknak a szexért fizetniük kell. A kurvákat pénzzel szokás kifizetni. De hogyan fizetsz ki egy egyszerű lányt, aki csak szexelni akart? Pénzt nem fog elfogadni. Van erre egy gyönyörű kifejezés az angol nyelvben, ami tökéletesen leírja, amiről itt szó van: pay attention.

Ha nem kérsz pénzt a szexért, akkor a figyelmét és az odaadását köteles vagy megkövetelni a partneredtől. A tisztelet alap, a bunkóságot, a parancsolgatást nem tűrjük(hacsak nem az izgat fel). Férfiként, ha lefekszel egy nővel, és figyelmetlenül bánsz vele, az olyan, mint fizetés nélkül távozni egy étteremből. Ha utóbbihoz nincs pofád, az előbbihez se legyen. És ugye, milyen mérgesek a vendéglátósok, mikor ilyen történik? Na ugye. Az élet mást területein se nézzük ezt el senkinek, csak azért, mert olyan szépek a szemei, jó? És most hadd fordítsam ezt le magyarra banálisan egyszerű, de fájdalmasan szemléletes példával: Az egyéjszakás kalandokban a fiúk többnyire nem hajlandóak nyalni, de elvárják, hogy leszopják őket. Miért is? Mert a sok hülye ribanc megcsinálja. Ők a pincér, aki tétlenül nézi, hogy a potyázó vendég seggberúgás nélkül távozik.

Egyszer jártam úgy, hogy megtettem, majd teljes joggal elvártam egy fiútól, hogy tegye meg értem ugyanezt. A válasz az volt, hogy ő ilyet nem szokott csinálni, neki ez túl személyes, és hogy különbenis, mit gondolok. Túl személyes? A jó szopás bezzeg nem volt az. Amikor én a személyességtől féltem, nem fogadtam el az orális szexet, szóval hagyjuk már a bullshitet megint. És hogy én mit gondolok? Azt gondolom, hogy azt várom a másiktól, hogy tegye meg értem, amit én is megteszek érte. De a srác csodálkozott rajta, hogy kikeltem magamból, pedig azt gondolnánk, ilyen esetben minden lány kiakad. Neki ez mégis új volt. Azóta ha elmegyek valakivel, előre megmondom, hogy csak akkor csinálok ilyet, ha ő is. Nem azért, mert csak a visszatérítés érdekel, hanem mert egyszerűen sértő ez a hozzáállás. Amíg nem vagyunk a hálószobában, kénytelen rábólintani. Ha meg nem, akkor gumi. Ennyi. Önzőségre nincs kifogás! Fizess bazmeg. Fizess a punciért. Nem fekszem le veled, ha nem vagy hajlandó megcsókolni! Nincs szex, ha nem simogatsz, kibaszott fél órát rá lehet szánni egy egyéjszakásban is!  Nincs durvulás, nem kérünk sajtreszelést! Ha azt kérek, majd szólok! Hagyd, hogy vezessem a kezed a testemen! Nem, nem azzal kezdünk, hogy az öledbe nyomod a fejemet. Leszel szíves tudomást venni a csiklómról! Nem parancsolhatsz nekem, hanem kérned kell! Lányok, legyetek egyenesek, legyetek karakánok, és kérjétek meg az árát annak, amit adtok! Adjátok magatokat drágán!7e7bd95b7d149c15b55241f1f5d75dd3.jpg

Azok a lányok, akik kérdés nélkül leszopnak bárkit, olyanok, mint a szolgáltatóiparban azok, akik nevetségesen alacsony áron nyújtanak silány szolgáltatást. Miattuk a jó szolgáltatóknak kell levinniük az áraikat. Az üzleti világban az ilyet üzletrontónak hívják. Magyarán ha más lányok kérdés nélkül leszopnak bárkit, akkor én leszek a hülye, hogy viszonzást várok. Pedig ha a lányok tudnák és megkövetelnék, ami jár nekik, akkor a fiúk kénytelenek lennének megadni. Minden lány! Mert az a fiú, aki életében csak egyetlen ilyen ribanccal találkozott, ezt veszi természetesnek. És fontos: ugyan én itt most a szexről írok, de ugyanez vonatkozik minden másra. Ahogy puncit nem adunk ingyen, úgy szívet sem. Mert ahogy egy egy estés szex egy minikapcsolat, amiben jár nekem az a kis simogatás, úgy egy nagy kapcsolatban jár nekem az a kis tisztelet. 

Ribancok! Kikérem magamnak a viselkedéseteket! Kis öntudatosságot! Ne ribancok legyetek, hanem saját szexualitásukra tudatos hölgyek! Hogy egy olyan világban élhessünk, ahol a partnereink tudják, mi a tisztelet!

Köszönöm a figyelmet.

Ha tetszett, lájkolj, ossz, lájkolj Facebookon, vagy mindezt tetszőleges sorrendben! :)

A cikk első részéhez kattints ide.

Kép forrása.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szarnyasiblanka.blog.hu/api/trackback/id/tr728048710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LosSabios 2016.01.27. 23:13:22

És ha velem fordítva esett meg arról mi a véleményed? (nem kötekedni akarok, tényleg csak érdekel, mit szólsz hozzá)
Én megtettem, amit kellett, jó... nem csak azért, hogy neki jó legyen, hanem mert így általában számíthatok viszonzásra...
majd nem jött a jó kis szopás amit már elképzeltem a fejemben.
Finoman, elegánsan, tényleg kedvesen rákérdeztem és az volt a válasz, hogy hát ő nem... nem szereti...
Beletörődtem, mert szerencsére nem vagyok olyan aki ezen fennakad, de mégiscsak bennem maradt egy érzés.
Túl gátlásos lennék ezt előre megvitatni (és fura is lenne erre szex előtt rákérdezni), sőt még talán azt is megértem, hogy nincs hozzá kedve/ízlése, de az sem jó, hogy ilyen felemás maradt az este.
Hm? Vélemény?

Szárnyasi Blanka 2016.01.28. 00:53:18

@LosSabios: Alapvetően nem azzal van rohadtnagy baj, hogy valaki mulaszt. Azzal van a baj, hogy nem szégyelli. Azzal meg még nagyobb baj van, ha még a másik emberre keni, hogy neki van szégyellnivalója, mert viszonzást vár. Úgy értem, ha leszoptam valakit, és szóvá tettem, hogy mért nem kapok érte cserébe semmit, akkor ne az legyen már rá a válasz, hogy egyáltalán, hogy képzelem én ezt, hanem szégyellje el magát, szabadkozzon, vagy ilyesmi. Nekem partnerként kötelességem megérteni, ha a másik valamitől idegenkedik, neki meg kötelessége elfogadni és megérteni, hogy engem ezzel megbánt, és hogy amit csinált, az kihasználás. Szóval a probléma igazából kommunikációs. Szerintem az mindenképp jó, hogy kedves voltál a lánnyal, elvégre nyilván azért mentetek szobára, hogy jól érezzétek magatokat. Azt viszont szerintem kedvesen ilyenkor el lehet mondani, hogy ezt azért nem illik, sőt, kell is, mert ha nem teszed, azzal te is mulasztasz. Ezzel akár kedvesen rá is veheted. Ha nem, nem, nem erőszak, de legközelebb tudni fogja. És azt sem hiszem, hogy ilyesmit ne lehetne tisztázni előre. Ha már olyan fene szabadosak vagyunk, hogy buliból dugunk, akkor a lúd legyen kövér, és mondjuk ki kerek perec, mi játszik, és mi nem. Az istenért, lefekszünk egymással, nehogymár tabu témák legyenek köztünk a szexet illetően! Ha van merszed szexelni, legyen merszed beszélni róla. Mindent szigorúan csak kedvesen.Ha nincs merszed beszélni róla, maradj otthon masztizni. Azért írok ennyit ezekről a dolgokról, mert azáltal, hogy nem beszélünk róla, tabukat generálunk, elbasszuk, elbohóckodjuk. Lehessen már egy baráti társaságban erről kötetlenül beszélni. Mért fosunk? Beszélhessek erről egy random akármilyen palival, anélkül, hogy felhívásnak venné. mintha csak a főzésről kérdezném, olyan természetesnek kéne ennek lennie. Áramoljanak az infók! Szájakat kinyitni!
süti beállítások módosítása