Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szárnyasi Blanka blogja

A kavarás természetéről

2016. szeptember 03. 09:38 - Szárnyasi Blanka

"Házinyúlra nem lövünk." - tartja a mondás, és nem véletlenül mondják. Elég fájdalmas tud lenni egy szakítás, ha utána nap mint nap látnod kell a másikat. Mégis, a tiltás ellenére a legtöbben háznyúlra lőnek. (Egyébként, a házinyulakat megfojtani szokás, ha jól sejtem.)

Ugyanakkor a főnököddel szakítani egész jó buli is lehet. Feltéve, hogy az a főnök olyan, hogy ha eltörik a mécses, készséggel tűri, hogy megdobáld a kezed ügyébe akadó összes íróasztali szeméttel, továbbá zokszó nélkül elenged szabadságra, ha azt mondod, "nem akarom látni azt a vágottszemű képedet", és még fagyival is meglep nagy lelkifurdalásában. Szóval, ha valami rosszul is alakul, nem biztos, hogy a vége olyan szörnyű, új állást találni pedig mindig lehet, ha az ember nagyon akar.

 office_1381325c.jpg

De térjünk rá a lényegre, ma az összevissza kavarásról akartam írni, szóval kezdjük is az elején, amikor összejöttünk Kisfőnökkel oly' kétes körülmények között.

Szóval vannak az ilyen egész életüket harmonikus párkapcsolatokban töltő, tulajdonképpen sehol sem létező prototipikus valakik, biztos ismeritek őket ti is. Ők, akik azt mondják, hogy aki egyik férfi karjából a másikba fut, vagy éppenséggel pár hetente cseréli a barátnőit, vagy éppen hónapokig, évekig szivat valakit, aki rá vár, hisztizik és túráztatja magát az amúgy is halott kapcsolatán, drámázik, esetleg szerelmi háromszögbe keveredik - egyszóval kavarja a szart -, az komolyanvehetetlen, nem tudja, mit akar az élettől, fölösleges köröket fut, és csak a maga lelki szegénysége miatt szivat másokat és magát. "Hülye picsa", vagy "szemét faszfej". Az ilyen leginkább ne is létezzen, elásta magát, és hagyja békén a normális embereket. Sajnos én is sokszor éltem ilyen vélekedésekkel.

Így hát, mikor Kisfőnök mélyen a szemembe nézve kerek perec közölte velem, hogy ugorjak bele ebbe a viszonyba, vagy felejtsük el egymást, éreztem, hogy ez ultimátum. És mivel nekem vannak elveim (muhhahhahha), így mint értékrenddel rendelkező fiatal nő hülye picsának tartom azt, aki összevissza kavarászik, és extrán hülye picsának, aki kettővel kavarászik egyszerre, tisztán akartam csinálni mindent.

Ezért magától értetődően kidobtam a huszonkét éves szőkét, akit őszintén nagyon szerettem, bár nem voltam fülig belezúgva. Ítéljetek el, mondjatok bármit, de igenis, a szívem szakadt meg akkor. Különösen egy búcsúmondatán:

 - Párszor majdnem mondtam, hogy szeretlek, de nem mertem.

Másnap a munkában nem voltam valami jókedvű a "szakítás" emlékétől, és ez látszott is rajtam, ezért Kisfőnök megígérte, hogy este csak pihenünk.

Hogyne, persze. Csak pihentünk akkor, mikor ölbe kapott, az ágyhoz vitt, és a párnák közé fektetett.

Ami ezután történt, abban nem voltam benne; mindent valaki más csinált helyettem. Van az a fajta szex, amikor minden passzol, illenek egymáshoz a méretek, stimmelnek a szélességek és a magasságok, pont akkor hangoznak el a trágár szavak, amikor kellenek, pont annyi a nedv, amennyit kívánsz, pont az a szag, amit szívesen magadba szívsz, a szerveid és a végtagjaid pedig egyszerűen csak tudják, mit kell csinálniuk, míg te egészen ki is maradsz a cselekvésből. A testek együttműködnek, de a szívek valahol máshol vannak, tartózkodási helyük meghatározhatatlan. Nem fért a fejembe, hogy valami hogy lehet ennyire tökéletesen szép és mégis üres.

Az üresség pedig szétterült bennem, és az akció vége után egyre csak hatalmasodott. - Meg van elégedve, Főnök? - próbáltam oldani a feszültségem egy béna viccel, ami nem segített a rossz érzésemen, majd egyszercsak kibukott belőlem:

cigi.jpg

 - Nem szeretkeztünk. Dugtunk. - mondtam mereven magam elé nézve, a kanapén ülve, mintha legalábbis valami szörnyű bűnt követtünk volna el. Ő csak vigyorogva rávágta, hogy valóban, igazam van. Rajta volt a jókedv, nevetgélt kicsit az elképedésemen, elnyomta a szex utáni cigijét, és kiment valamiért a konyhába.

 - Áron? - szóltam utána, mire ő kidugta a fejét a kis garzon főzőfülkéjéből, arcán olyan felvillanyozott arckifejezéssel, mintha azt mondaná, igen, mondhatsz bármit.

- Én ezt nem akarom. - mondtam. És jött az igazi, miss picsákhoz méltón illő, oridzsinál kiakadásom. Hiszen nekem volt valakim, aki szeret, akkor mit játszom itt az iroda lotyóját, ebben nincs semmi tartalom, hagyjuk az egészet, visszamegyek, nem, nem és nem, hagyjon békén. Kisfőnök pedig a kanapéra települt mellém, arcáról lehervadt a mosoly, keleti vágású szeme valahova a szoba túlsó sarkába nézett, és csak szomorkásan motyogott valamit arról, hogy azért remélte, érzek valamit iránta.

Ekkor kezdetét vette a hülye picsa drámájának második felvonása, amikoris rájöttem, hogy úristen, mit művelek: lefeküdtem a főnökömmel, és alig valamivel este tíz után már ki is dobtam! Hogy lehetek ilyen, úristen, és különbenis. Kérdezgettem, hogy jól van-e, hogy bulizik-e majd még velem, és beleeszik-e majd még a kajámba pofa nélkül, majd megint magamat ócsároltam, hogy nem hiszem el, hogy ennyire nem tudom, mit akarok! Közben fel alá járkáltam, míg ő az ágyra települve figyelte a jelenetet, épp csak popcornt nem vett maga elé. És csak mondtam, mondtam a magamét, hogy mit csinálom itt a drámát, hogy ez a pasi kell, aztán az a pasi kell, te jó ég, pont olyan vagyok, mint az a hülye Bella a Tvájlájtból, az ilyen nőket nem szabadna a világra ereszteni. Majd eme önostorozó nagymonológ után egy kicsit lehiggadva észrevettem, hogy Kisfőnök újra mosolyog. Rajtam. Tulajdonképpen remekül szórakozott.

94283454919a37814076d85b8e559356.jpg

Én azóta persze már megbocsátottam magamnak ezt a hatalmas szarkavarást. Mert valóban, nem sok dologra jó az ilyesmi, de ami a kavarás természetét illeti, pont az nem számít benne, hogy kinek mi lenne a jó. Hanem, hogy ha egyszer nem tudod, mit akarsz, onnantól elvesztél, és nem mondhatod meg magadnak, hogy ez vagy az nem helyes, meg hülyeség, és fölösleges kör. Hanem neki kell menni, és le kell futnod a köreidet egyik férfi karjából a másikéba, vagy az előző heti barátnődtől a jövő hetihez, mert amíg nem tudod, mit akarsz, úgysem tudsz mást csinálni. Nincs olyan, hogy fölösleges kör. Kövesd el újra és újra ugyanazokat a hibákat, csakhogy biztos legyél benne; ez egy beteg viccnek hangzik, de valahol mégis igaz. Önmagam túráztatása pedig végül majd nem lesz értelmetlen, mert inkább utóbb, mint előbb, de biztos megtanulom belőle a leckét, bármi is legyen az.

De akkor még csak a pániktól megbénulva bámultam magam elé a sötétbe. Egy kis mocorgás mellettem elárulta, hogy Kisfőnök még ébren van.

 - Ébren vagy még, Hülye Picsa? - kérdezte. Felé fordítottam az arcom, jelezve, hogy igen, mondja csak.

 - Akarlak. - közölte egyszerűen.

És ezzel a lendülettel kezdtük is újra az egészet.

 

 

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szarnyasiblanka.blog.hu/api/trackback/id/tr1710629778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.09.03. 16:45:23

Erre fantáziára masztiztál a legutóbbi vibrátorral töltött intim együttléten?:))

Bicepsz Elek77 2016.09.03. 16:58:35

Mennyi mindent meg kell tenni manapsag(is)egy jo allas megszerzeseert es megtartasaert ;-)

Bicepsz Elek77 2016.09.03. 17:00:34

Csak arrol jutott eszembe, hogy sohasem a postazo/pizzafutar/portas bacsi/bisztonsagi orrel stb. djuknak hanem mindig egy minimum kisfonokkel...

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.09.03. 18:08:04

@Bicepsz Elek77: A nők erre vannak kódolva evolúciósan. A szex náluk mindig összefügg a csoportban való stabilizálódással, érvényesüléssel, előrejutással. Többek között ezért van az, hogy "kluborientáltak"-ahogy azt valaki megfogalmazta.. Az emberré válás folyamata során ehhez megkreálták maguknak a szerelem magasztos ideológiáját..

sanch.sanch 2016.09.03. 20:45:01

A "Hazinyulra nem lovunk" azt jelenti, hogy konnyu predara nem vadaszunk. Nem pedig azt hogy a szoros kozesegunkben levo embereket nem szedjunk fel. A hazi nyul nem fut el a puska elol. A vad menekul, az a kihivas.

2016.09.03. 23:28:41

> vannak az ilyen egész életüket harmonikus párkapcsolatokban töltő, tulajdonképpen sehol sem létező prototipikus valakik

Valószínűleg nem létezem, mert 17 éve házasodtam össze és 20 éve vagyok együtt a párommal.
Viszont a t. szerzőhöz valószínűleg azbesztkesztyűvel sem nyúlnék.

elemes 2016.09.04. 06:38:34

@1234567890987654321:

A 4. számú kockázati csoportba tartozol :-)

elemes 2016.09.04. 06:41:00

@sanch.sanch:

Ígybizony.

Egyébként szerzőnk, vagy inkább főszereplőnk a személy8ségfejlődésre nyitott karakternek tűnik.

odamondó 2016.09.04. 15:54:24

Ezek a nők mennyire kurvára el vannak nyomva ebben a rohadt világban. Hirtelen azt se tudja melyik faszt kapja be. Sajnállak.

Spiritmonger 2016.09.04. 21:57:55

A csajok és pasik blogon ez a sztori lehetne a hét eseménye.
A kedves szerző, amennyiben igaz a meséje, kiválóan megjeleníti a hülye picsa prototípust, aki rászabadul a faszkörhintára, és mire leszállna, akkor döbben rá, hogy macskás, egyedülálló vénasszony lett belőle, nullához konvergáló húspiaci értékkel.
Az elkövetett hibák, szép sorrendben:
1, Elfogadtad a kisfőnök ultimátumát
2, Kidobtad azt a faszit, akit akár szerethettél is volna
3, Belemész egy viszonyba a főnököddel
4, Kúrsz egy orbitálisat, de elkezdesz rajta rinyálni, hogy valami hiányzik

Egy dolgot csináltál jól, azt, hogy folytattad a dugást

allegravelli 2016.09.04. 23:44:15

@Spiritmonger: Tökéletesen összefoglaltad a lényeget:-D Lehet vitatkozni, hogy a 4 felsorolt pont közül melyik a "leggázabb" (csak hogy a posztoló stílusában fogalmazzak), de számomra az utolsó veri ki a biztosítékot. Ez az álszent míszpicsás rinyálás. Azért kíváncsi lennék, hány éves, ha a bétahím, akit dobott, 22...Bár a dolgokhoz való hozzáállása alapján talán ez mindegy is.

steve_ 2016.09.05. 19:52:02

Szórakoztatónak tartom, hogy mennyire fel tudnak háborodni az emberek, ha egy nő él a jogával, hogy saját maga döntse el, kivel dug. Fentebb is lehet válogatni a szórakoztatónál szórakoztatóbb véleményekből, kezdve az evolúciós szakértővel, a macskás vénasszonyt vizonáló látnokon keresztül, egészen az erkölcsök védelmezőjéig. Feltételezem senki se panaszkodna, ha éppenséggel ő lenne a fasz jó oldalán.
De a lényeg: az írásról. Bevallom, nem olvastam rendesen végig, csak scrolloztam. És ez már a második ilyen, szóval, Blanka, kapd össze magad. Ez a csajokéspasik blog színvonal egy index címlaphoz elég, de feltételezem ennél azért szeretnéd magasabbra tenni a lécet.
süti beállítások módosítása