Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szárnyasi Blanka blogja

Éljenek a csúnyafiúk!

2016. március 20. 20:49 - Szárnyasi Blanka

Lányok számára érdekes poszt következik. A cím nem csalás, nem ámítás, itt most kőkeményen arról lesz szó, hogy a csúnya fiúk mennyire királyak tudnak lenni. És nem, nem fogok finomkodni, hogy "a nem túl szép fiúk", leírom kereken: csúnyák. Vállaljuk fel, és legyünk rá büszkék!

Ahhoz azonban, hogy elmondhassam, miért is olyan királyak ők, először definiálnom kell a szépfiút. Nem, nem a szép fiút, hanem a szépfiút. A szép fiú csak egy srác, aki mellesleg szép. A szépfiú pedig olyan valaki, aki elsősorban szép, lényét ez határozza meg. Mellesleg lehetnek értékei is, de ezek az értékek nem határozzák meg a személyiségét. Úgyhogy akkor most nyelvészkedjünk kicsit:csunyafiu.png

Nem szeretném, ha az a vád érne, hogy általánosítok, ezért szeretném jó előre tisztázni: a fiúk szépségének mértékét a csúnyafiútól a szépfiúig terjedő skálán lehet osztályozni. Én most ennek a skálának a két pontját szeretném szembeállítani egymással: a prototipikus szépfiút és a csúnyafiút. A csúnya fiúkkal és szép fiúkkal nem fogok foglalkozni; mert kívül esnek ezen a skálán, illetve tekintve, hogy ez egy rövid, szórakoztatónak szánt bejegyzés lesz, a két pont közötti átmeneteket sem fogom taglalni. Tudatában vagyok tehát, hogy ezen a két típuson kívül más is létezik; mindössze szempontokat szeretnék adni lányoknak a partnerkereséshez.

Most elsősorban a szexuális készségeket szeretném taglalni. Általánosan elfogadott nézet, hogy a szépfiúk sok nőt megkapnak, ebből adódóan nyilván többet tudnak arról, hogy kell egy nőt kielégíteni. Nos, ez egyáltalán nem igaz. A férfinál elsősorban minden az egóról szól, a szex is. A szépfiú esetében az egót magasfényű viasszal lepolírozó mozzanat az, hogy mikor megkapja az adott heti punciadagját, olyankor ő csak ismét bebizonyítja magának, hogy ő micsoda macsó. Valami ilyesmi járhat a fejében: "Na tessék, ma este is akadt egy punci nekem, mert ilyen vonzó vagyok. Nekem mindig lesz kit megdugni, nem kell ezen aggódni. Király vagyok és nekem ez mindig jár." Pont a legkevésbé sem érdekli, hogy neked mennyire jó; abban a pillanatban bizonyosodik meg róla, hogy a világ rendje a helyén van, mikor a makkja áthaladt a szeméremnyílásodon.  Emiatt néha még azzal sem foglalkozik mélyebben, hogy hogyan lehet jobb neki, viszonylag gyorsan elmegy. És valószínűleg te sem gondolod végig, hogy a srác nem teljesített annyira jól, mert majd összepisiled magad attól, hogy milyen szép. Durvább esetben pedig ezek a srácok azt sem tudják, mire jó a csikló, nyalásban bénák, de ők azok, akik elvárják, hogy leszopd őket. Egyszer megkérdeztem egy ilyen sráctól, hogy "Nem mondták még, hogy durva vagy?" A válasz az volt: "De, nekem szokták mondani, hogy fáj." És vállat vont. Ennyi. Minden héten mással, és egyiktől sem kérdezzük meg, mi a jó neki; ez a szépfiú. 

 A csúnyafiú viszont nem nagyon tudja az egóját azzal a gondolattal etetni, hogy de jó, mennyi punci áll neki rendelkezésre. Mert senki nem akar elmenni vele a két szép szeméért! Neki már akkor meggyűlik a baja a csajozással, mikor megszólít egy lányt. Ezenfelül az ismerkedési szakaszban muszáj értékeket felmutatnia, hogy valamit akarj tőle, ezért az évek alatt dolgozott a személyiségén is: a csúnya fiúkban általában van spiritusz, vagy előbb-utóbb szereznek. És amikor végre megkapnak valakit, ők is szeretnék istenkirálynak érezni magukat. Ezt úgy tudják elérni, hogy először is felteszik a kérdést: hogy lehet jobb a partneremnek? "Mondd el, mit szeretsz." Ha alkalma van rá, kísérletezik. Kényeztet. És mikor a tested beleolvad a karjaiba, minden tagod reszket, ujjbegyeid mohón tapogatózva keresik a testének minden egyes négyzetcentiméterét, és a mámortól ívbe hajlik a hátad, akkor ő is részesül az ebben az esetben tökéletesen megérdemelt gondolatban, hogy "Úristen, de király vagyok." És valóban az is.orgasm.jpg
És ez általában be is jön: magam és a barátnők tapasztalataiból kiindulva általánosan elmondható, hogy minél szebb volt egy fiú, és ezzel együtt minél inkább szépfiú-attitűdöket tanúsított, annál rosszabb volt az ágyban, és minél csúnyább volt a srác, annál jobban teljesített.

Itt fontosnak tartom megjegyezni, hogy a szépség és a csúnyaság is relatív. A csúnyaság - csakúgy, mint a szépség - elsősorban a környezetünk által bennünk kialakított érzés, és az ennek megfelelő viselkedés kombinációja. Számomra a szépség nem több, mint a gyönyörködés drogja, és igazság szerint másra nem is nagyon jó. Önmagában a szépség egy meglehetősen haszontalan dolog.

Ezentúl persze bárki lehet hülye az ágyon kívül, ez önmagában nem garantál semmit. Nem tündérmesében élünk, nem arról beszélek most, hogy ők hogy szeretnek egy párkapcsolatban. Nagyon örülünk, ha valaki megtalálta a privát tündérmeséjét, de addig is, érezzük magunkat jól, és ahhoz elsősorban sok jó embert kell találni.

Úgyhogy szépfiúk, vegyetek vissza az arcotokból, csúnya fiúk, legyetek büszkén csúnyafiúk! Csináljatok #nofilter szelfiket, fejlesszétek tovább önmagatokat, mert jó az irány! És lányok, néha gondolkozzatok el azon, hogy most tényleg kell-e az a nagymenő csillogó szemű izmos srác, amelyik olyan hanyag eleganciával fújja ki a cigifüstöt, vagy inkább csak szeretnétek jól érezni magatokat.

Ha érdekesnek találtad a posztot, szólj hozzá, lájkold, oszd, vagy lájkolj Facebookon!

Köszönöm a figyelmet.

Kép forrása.

 

45 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szarnyasiblanka.blog.hu/api/trackback/id/tr378474962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mérnork 2016.03.21. 09:27:56

Igaz, és ezt ugyanígy le lehetne írni fordítva is, mármint önmagától agyig elszállt leányzó (a röhej az, hogy sokszor ehhez még csak nem is kell igazán szépnek lennie) vs. normális értékrendű csajszi.

232323 2016.03.21. 09:41:57

Nekem is volt asszem csúnyafiús korszakom.. el is jártam serényen kondiba, elkezdtem (mivel csajozni épp nem volt lehetőségem) dolgozni kőkeményen és most havi 1M+szal, heti 5 kondival és 2 sporttal, végtelen sok ruhával/tápkieggel felvértezve már csak azon kell törpölnöm, hogy melyik csajt hogyan rázzam le. És nem különösebben érdekel, hogy a másiknak mennyire jó, mert holnap IS megkapom ígyis-úgyis... hamarabb mint bármelyik csúnyafiú, mivel a nők ígyis-úgyis mindig reménykednek, hogy most egy olyan szépfiút kapnak, aki szép fiú és belül meg "csúnyafiú". A nők sosem adják fel ezt a baromságot. :$

Hát ez van.

0.02

nyikk 2016.03.21. 10:18:19

@232323: Ha csak a diszkòs babákat használod így, akkor ok, de ha bárkit, akkor ritka nagy geci vagy.
...

ben2 2016.03.21. 10:21:28

Röviden összefoglalva: ha bevállalod a nyomoroncot, akkor esélyes, hogy jobban kielégit, mint az önmagától elszállt macho. Ez nem sokban különbözik attól a logikától, hogy a csúnya lányok jobban főznek.

A gond az, hogy a másik iránti érdeklődés intuición alapul. Kb. 10 másodperc alatt eldől, hogy "igen" vagy "nem". Az "igen"-en lehet rontani, de a "nem"-ből fejönni "igen"-re valójában esélytelen.
Na most a csúnyafiúk esetében a kezdeti intuició 99%-ban "nem".
Itt nem a szépség a lényeg, hanem az első benyomás, csakhogy az első benyomás igenis nagyban függ a szépségtől. Illetve ez egy öngerjesztő folyamat: a csúnyafiú többet tapasztalja az elutasitást, igy magányos, a magányosság pedig még a csúnyaságnál is erősebb taszitó tényező.
Az emberek ösztönösen a náluk kevésbé neurotikusabb potenciális partner felé vonzódnak, a csúnyafiúk pedig nagyobb eséllyel neurotikusabbak a szépfiúknál.
Igy aztá hiába érez akár bűntudatot is a leányzó, hogy hát itt ez a remek srác, aki vicces, figyelmes, művelt, stb., mégsem tud iránta őszinte vonzalmat érezni, mert hiányzik a kapcsolatból az első "nagy bumm".
Ha ezek után mégis bevállalja, a srác pedig ki is tesz magáért, igazából ritkán lesz tartós kapcsolat a dologból, mert a kiindulópont a "nem" volt, és a lányban folyamatosan ott lesz a diszkomfort érzés, hogy józan megfontolásból megerőszakolta a saját ösztöneit. A csúnyafiú meg érzékelni fogja ezt a bizonytalanságot és az egész kapcsolatot átjárja a szorongás, hogy Damoklész kardja ott van a fejük fölött és csak idő kérdése, amikor a lány rátalál a megfelelő partnerre: a "szép fiúra".

232323 2016.03.21. 10:52:13

@ben2: tehát röviden tömören, ha csúnya nyomoronc fiú vagy, akkor változtass. Más út nincs.

Nancsibacsi 2016.03.21. 11:04:22

@232323: Valójában az nem út, amiről te beszélsz - az csak jobbra-balra tántorgás a gödör fenekén. Ha nem vagy jó az ágyban, akkor sose lesz tartós kapcsolatod - tökmind1 mennyi a fizud, meg mennyire gyúrod ki magad - normális nő szemében az első 2 alkalom után egy reménytelen darab szar leszel.

Az út a csúnya, nyomoronc fiú számára az, hogy úgy él társasági életet, hogy nem a csajozás a cél. Kitalál valami olyan programot, amit emberek együtt csinálnak - mittomén túrázás, vagy sakkozás, vagy tökmind1 mi - és így megismer embereket, akik között csajok is lesznek. Így a csajnál nem lép fel rögtön az elutasítás, hiszen szó se volt semmiféle kapcsolatról. Megismeri viszont az egyéb jó tulajdonságait - nyilván ha van neki - elfogadja a negatívakat - hiszen még mindig nincs szó kapcsolatról - és egy idő után lehet hogy eljutnak az ágyig. Nyilván nem 100%, meg persze a csúnya ÉS bunkó embereken ez se segít - tehát rajtad se segített volna - de aki egyébként normális, sőt jófej - csak éppen csúnya - annál ez működik.

Nancsibacsi 2016.03.21. 11:06:58

Egyébként maga a poszt nagyon jó - nem gondoltam volna hogy 30 év alatt van olyan csaj, aki tud értelmesen gondolkodni, és lám! Szóval van még remény :-)

karikaV43 2016.03.21. 11:31:03

Szerintem ez a poszt pont,hogy gáz nulla mondanivalóval még kevesebb értelemmel,teljes általánosítással néhány csaj agyszüleményéből.Sok dologban ellent tudnék mondani,de az hosszabb volna mint maga a poszt,meg értelmetlen is nagyok a távolságok az én tapasztalataim és a poszt között.

Provokat Úr 2016.03.21. 11:39:54

Újabb szuper kamu-poszt.

Ugyan már, melyik csaj megy el dugni egy rossz pasival? Csak az, amelyik önmaga is rút , mint az országút és a szép fiúk, meg a szépfiúk póznával se nyúlnának hozzájuk. Pedig rosszul járnak, mert a csúnya lányok is sokkal jobbak az ágyban. Nekik is ugyanúgy van bizonyítási kényszerük, nem elég csak szétteni a formás lábukat vagy bepucsítani a gömbölyű feneküket.

Egyébként meg ha valamelyik pasi tényleg jó áz ágyban, a nő szeme úgyi csukva lesz a gyönyörtől, ezért halál mindegy hogy néz ki.

232323 2016.03.21. 12:43:59

@Nancsibacsi: blablabla. Abba teszel energiát, hogy majd 100-ból egy csajt így megfogj. Ezzel szemben tegyél abba energiát, hogy a csúnya külsődből csinálj faintosat, akkor majd 100-ból 50-et tudsz megfogni. Aztán ha van kedved, akkor maradhatsz közben ember is, de ez onnantól már a te szabad döntésed és NEM az egyedüli lehetőséget.

Nancsibacsi 2016.03.21. 13:02:24

@232323: Igazad van - ez nem mindenkinek út. Nekem nem kell abba tennem energiát, hogy ne legyek egy büdös nagy bunkó, te meg bármennyit tehetnél bele, akkor se sikerülne. Szóval mások vagyunk - kinek ez, kinek az működik.

232323 2016.03.21. 13:05:01

@Nancsibacsi: én nem ítéltelek meg/el, te mégis megtetted. Csak hogy értsd: amit leírtál nem vélemény volt. Valahogy azért majd túlteszem magam rajta...
... és ha leírom, hogy a fikámat a csaj hajába kenem, mikor hátulról csinálom, akkor minek nevezel? A "büdös nagy bunkót" már elhasználtad. :D:D

aranea 2016.03.21. 13:06:05

Pontosan a cikk által leírtakat figyeltem meg, eddig azt hittem, hogy ez kizárólag nekem tűnt fel. (Kivétel akad mindkét oldalon persze.)

Borzasztó Károly 2016.03.21. 13:36:42

Én láttam már borzasztóan ronda pasit piszok jó csajjal. Igaz, a pasi gazdag volt.

Burgermeister 2016.03.21. 13:42:57

Vajna gyerek is ilyen...ronda es jolkuuur.

ben2 2016.03.21. 14:03:23

@232323:

Ez első sorban a céltól függ. A cél pedig a személyiségtől.
Az emberek többsége sajnos későn ébred rá, hogy nem átalakitania kell magát valami egóból magára erőltetett cél érdekében, hanem megfigyelni a belső indittatásait, hogy mi teszi tényleg boldoggá.
Ha ezzel tisztába jön, akkor az egójának nem kell megerőszakolnia a személyiségét, ezzel nő a komfort érzete és kevésbé lesz neurotikus. Ez mind párkapcsolatok, mind karrier szempontból egyformán igy működik.
A csúnyafiúk többsége valójában azért csúnya, mert nem erőlködik annyit, hogy tetszen a lányoknak, mint a szépfiú.
Kivülről ugyan úgy tűnik, mintha a csúnyafiúk sokkal többet vergődnének, hogy sikeresek legyenek, mig a szépfiúnak minden megy magától. Ezzel szemben pont a fordiottja zajlik: amig a csúnyafiú egy-egy alkalommal akar csak tetszeni a lányoknak, addig a szépfiúk egész életét ez határozza meg: napi kondizás, drága ruhák, puncimágnes kocsi, esténként kötelező program a szórakozás: ezek mind a nőknek szólnak és nem saját magának.
Ha megnézzük, hogy egy este során egy szépfiú hány lánynál próbálkozik egy csúnyafiúhoz képest, akkor nagyságrendi lesz a különbség. Az más kérdés, hogy a szépfiú nem foglalkozik többet egy lánnyal pár percnél, a csúnyafiú pedig órákat és képes fűzni egy csajt, akinél már az első néhány percben nyilvánvaló volt, hogy nincsenek esélyei. Összességében viszont a csúnyafiú az ideje max. 20-30%-át töltötte nyomulással, a szépfiú meg az egész estéjét. A próbálkozások nagy elemszámából pedig már adódik, hogy a szépfiúnak nagyobb az esélye a sikerre, már csak statisztikai alapon is.
Ha tehát valaki csúnyának érzi magát és nőfalő machová akar válni, akkor igazából a vele született tulajdonságaitól függetlenül is el tudja érni. A fő kérdés, hogy tényleg akarja-e.
Ha ugyanis valójában tudat alatt nem ilyen életre vágyik, akkor minden erőlködése csak látszattevékenység marad, a tudat alatti folyamatosan szabotálni fogja azokat a próbálkozásait, amik olyan irányba vinnék az életét, amit valójában nem akar. Ennek az lesz a vége, hogy jobb esetben csak meggyőzi magát, hogy bármit is csinál, úgyis csúnyafiú marad, rosszabb esetben az egész világról levonja a hibás tanultságot, hogy minden csak a látszatról szól és hogy az összes nő igazából álszent lotyó.
Ha viszont tisztába jön vele, hogy miért is csúnyafiú ő, hogy valójában sosem érdekelték annyira a párkapcsolatok, hogy az egész életét köréjük szervezze, akkor képes lesz az egója harmóniába kerülni a belső indittatásaival.
Úgy tud csúnyafiú maradni, hogy elér egyfajta komfort érzetet, ami vicces módon néha vonzóbb a nőknek, mintha szépfiú lenne.

ben2 2016.03.21. 14:04:58

@232323:

Ez első sorban a céltól függ. A cél pedig a személyiségtől.
Az emberek többsége sajnos későn ébred rá, hogy nem átalakitania kell magát valami egóból magára erőltetett cél érdekében, hanem megfigyelni a belső indittatásait, hogy mi teszi tényleg boldoggá.
Ha ezzel tisztába jön, akkor az egójának nem kell megerőszakolnia a személyiségét, ezzel nő a komfort érzete és kevésbé lesz neurotikus. Ez mind párkapcsolatok, mind karrier szempontból egyformán igy működik.
A csúnyafiúk többsége valójában azért csúnya, mert nem erőlködik annyit, hogy tetszen a lányoknak, mint a szépfiú.
Kivülről ugyan úgy tűnik, mintha a csúnyafiúk sokkal többet vergődnének, hogy sikeresek legyenek, mig a szépfiúnak minden megy magától. Ezzel szemben pont a fordiottja zajlik: amig a csúnyafiú egy-egy alkalommal akar csak tetszeni a lányoknak, addig a szépfiúk egész életét ez határozza meg: napi kondizás, drága ruhák, puncimágnes kocsi, esténként kötelező program a szórakozás: ezek mind a nőknek szólnak és nem saját magának.
Ha megnézzük, hogy egy este során egy szépfiú hány lánynál próbálkozik egy csúnyafiúhoz képest, akkor nagyságrendi lesz a különbség. Az más kérdés, hogy a szépfiú nem foglalkozik többet egy lánnyal pár percnél, a csúnyafiú pedig órákat és képes fűzni egy csajt, akinél már az első néhány percben nyilvánvaló volt, hogy nincsenek esélyei. Összességében viszont a csúnyafiú az ideje max. 20-30%-át töltötte nyomulással, a szépfiú meg az egész estéjét. A próbálkozások nagy elemszámából pedig már adódik, hogy a szépfiúnak nagyobb az esélye a sikerre, már csak statisztikai alapon is.
Ha tehát valaki csúnyának érzi magát és nőfalő machová akar válni, akkor igazából a vele született tulajdonságaitól függetlenül is el tudja érni. A fő kérdés, hogy tényleg akarja-e.
Ha ugyanis valójában tudat alatt nem ilyen életre vágyik, akkor minden erőlködése csak látszattevékenység marad, a tudat alatti folyamatosan szabotálni fogja azokat a próbálkozásait, amik olyan irányba vinnék az életét, amit valójában nem akar. Ennek az lesz a vége, hogy jobb esetben csak meggyőzi magát, hogy bármit is csinál, úgyis csúnyafiú marad, rosszabb esetben az egész világról levonja a hibás tanultságot, hogy minden csak a látszatról szól és hogy az összes nő igazából álszent lotyó.
Ha viszont tisztába jön vele, hogy miért is csúnyafiú ő, hogy valójában sosem érdekelték annyira a párkapcsolatok, hogy az egész életét köréjük szervezze, akkor képes lesz az egója harmóniába kerülni a belső indittatásaival.
Úgy tud csúnyafiú maradni, hogy elér egyfajta komfort érzetet, ami vicces módon néha vonzóbb a nőknek, mintha szépfiú lenne.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2016.03.21. 14:29:49

Mint nagyon nagyon nagyon "csúnyafiú" azt kell mondjam így vagyok vele, de nem hiszem, hogy a csúfságom miatt, egyszerűen kaptunk általános iskolában szexuális felvilágosítást, amiből annyi maradt meg, hogy "akarj jót a másiknak, mert ha mindketten a másikra figyeltek jó lesz a cucc". És tényleg.

Btw a csúfságomra nem vagyok büszke, miért lennék? A szépségnek pedig már önmagában megszámlálhatatlan előnye van (az ocsmányságról nem tudom elmondani ugyanezt). A témával kapcsolatban Forgács József: A társas érintkezés pszichológiája c. könyvet ajánlom mindenki figyelmébe.

De azért kösz :)

Nancsibacsi 2016.03.21. 15:05:23

@232323: Nem kell hogy én bárminek is nevezzelek - elég mélyre ásod te magad egyedül is.

swfla 2016.03.21. 18:32:59

@Borzasztó Károly: ennek relativ egyszeru a magyarazata:

Gondolom nem ujdonsag, hogy a noknek es a ferfiaknak a parvalasztasi szempontjaik gyokeresen elternek egymastol. A ferfiak csinos noket keresnek, a csaladtamogatasi potencialjuk, azon kivul, hogy tudja hogy kell a mosogepet elinditani, teljesen elhanyagolhato (mivel ezt a feladatot a ferfiak jelentos resze maganak gondolja) Oket csak az erdekli, hogy a csaj magan viselje a termekeny nosteny (szamara fontosnak tartott) ismertetojeleit. Kim Kardashian, megvan?

A nok ezzelszemben a cikk altal emlitett szepseget csak bizonyos osszefuggesek eseten ertekelik magasra. Ezek az osszefuggesek pedig: az a ferfi, akinek olyan kisugarzasa van, hogy kepes a no altal szult jovendobeli gyerekeket ellatni, nekik egy biztonsagos es igeretes jovot biztositani, automatikusan felertekelodik.

Tok mind1, hogy Quasimodo vagy Fabio.

Tehat a huszonharmas versenyzo sem azert kezdett el lanyokat az agyba vinni, mert hirtelen a bicepszmerete a duplajara ugrott az IQ-janak, hanem mert a fellepese (hogy van-e mogottes tartalom, vagy fake, azt egy lany sem mindig tudja elsore pontosan beloni, plane ha raadasul peteerese van) azt sugallja, hogy ez a megnyero fiatalember kepes a fikas haju lannyal kozos gyerekeit tisztessegben felnevelni.

Amiket irtam, az a 14-24 eves noi korosztalyra kevesbe ervenyes.

Szárnyasi Blanka 2016.03.21. 19:34:51

@Mérnork: Eeeegeeen, tudom, hogy ez csak női szemszög. De nézd el nekem, nőből vagyok, csak a női szemszöget tudom megírni. Nyilván tisztában vagyok vele, hogy az éremnek két oldala van, de arról nem tudok nyilatkozni, amit nem tapasztaltam. :) Amúgy ja, vannak fapinák. Megsúgom, általában barátnak se épp elsőosztályúak, szóval nem a élek a társaságukban, hogy mélyebben meg tudjam ismerni őket.

Szárnyasi Blanka 2016.03.21. 20:08:02

@ben2: Van logika a következtetésedben, hogy azt gondolnám, a szépfiúk kevésbé neurotikusak, de ez megint ugyanolyan előítélet, mint az, hogy jók az ágyban. Én nagyon sokszor láttam azt, hogy szoronganak, mert későn jönnek rá, hogy belül is kellett volna dolgozni magukon. És ami a neurotikus csúnya fiút illeti, aláírom, hogy létezik: az ilyen kis tetveket legszívesebben én is megrugdosnám. Mert ahelyett, hogy foglalkoznának a személyiségükkel, belül sírdogálnak, hogy milyen csúnyák, és halálosan meg vannak sértve, amiért nem kapnak meg valakit, bosszúból sértegetnek, megaláznak, ahelyett, hogy mutatnának valami értéket, ami a külsejüktől független. De ezek csak gyökér csúnya fiúk, a bejegyzés az egy szóba írt csúnyafiúkról szólt, akikben van kakaó. Abban viszont nem értek egyet veled, hogy ez tönkretehet egy igazán jó kapcsolatot. Én halálosan beleszerettem egy ilyen csúnyasrácba, pedig pont a külseje miatt nem akartam tőle először semmit. De ez átfordult, mert volt a srácban cucc. És azzal is csak részben értek veled egyet, hogy ösztönből pasizunk. Így van, ösztönök mindenekfelett, de csak egy darabig. Bennem pl. pont az említett példák miatt kialakult egyfajta szépfiúúundor, ami miatt, ha meglátok egyet, máris húzom a számat. Ez a feltételes reflex, és ez felül tudja írni a hozott ösztönöket.

Szárnyasi Blanka 2016.03.21. 20:17:07

@ben2: Ja, és hogy szerinted régi sztori már, hogy a csúnya nők jobban főznek... ki mondta, hogy újdonságot írok? ezt nagyanyáink is megtanulták egyszer, de mi most vagyunk fiatalok.
Ami pedig a "ha bevállalod a nyomoroncot"-kezdetű mondatodat illeti, bármilyen sztorit össze lehet foglalni úgy egy rövid mondatban, csúnya szavakkal megspékelve, hogy érdektelennek hangozzon. Én azért megyek bele a részletekbe, mert a részletekben rejlik az érdekesség.

Szárnyasi Blanka 2016.03.21. 20:26:24

@mrbloodbunny: Akkor fogalmazzunk másként: lehet, hogy ha olyan hűde szépnek születsz, akkor már kisgyerekkorodban megtanulod, hogy mindig dicsérgetnek, hogy milyen szép kisfiú vagy, és hogy sokmindent megkapsz a két szép szemedért. Lehet, hogy így mire eljutsz a szexuális felvilágosításig, nem ez a mondat marad meg, hiszen megszoktad, hogy anélkül is megnyersz másokat, hogy figyelnél a rájuk... Nyilván ez nem mindig igaz, mindenesetre ezek a tényezők rontani tudják, hogy kifejlődjön ennek az odafigyelésnek a képessége. Amúgy nem kifejezettem arról van szó, hogy legyél te büszke a csúnyaságodra... Hanem arra, hogy adódott a te kis életedben egy tulajdonság, ami köztudottan jó eséllyel lesz melegágya a jófejségnek.

Szárnyasi Blanka 2016.03.21. 20:28:06

@Burgermeister: Ő csak egy pénzeszsák, annak mindig akad kurvája.

Szárnyasi Blanka 2016.03.21. 20:30:00

@aranea: Köszi a kommented, jó olvasni egy kis érdembeli visszaigazolást is. :)

Szárnyasi Blanka 2016.03.21. 20:44:14

@swfla: szóval azt mondod, hogy ennek a kétszázhuszonháromvagynemtomsatöbbi gyerekkel valójában nem is a külseje miatt mennek el... szerintem meg de, elvégre én is voltam már szépfiúval, azért írtam meg ezt a posztot... Végül pont ez a szépfiúvágyam alakította ki bennem ezt a szépfiúundort, vagyis azt a párválasztási ösztönt, amiről beszélsz. Én inkább arra tippelek, hogy tapasztalatlan lányokat visz el. Olyanokat biztos nem fog meg, akik a te általad említett értékeket keresik egy férfiban. Te a tapasztalt nőkről beszélsz.
Amúgy szerintem ő kifejezetten olyan csajokat akart, akik kimondottan a szépfiúkat keresik(nameg a pénzt), ezért gyúrt rá ennyire a külsejére. Neki csak punci kellett, nem társ fél órára vagy egy életre. Vagy egyszerűen csak annyira ronda volt belsőleg, hogy abból nem lehetett mit kihozni, ezért inkább külsejével foglalkozott. Valószínűleg mindkettő.

Szárnyasi Blanka 2016.03.21. 20:51:20

@ben2: Köszi ezt a kommentet, érdekes volt, idevágó, és tartalmas. Hozzátettél vele a bejegyzéshez, kibontottad pár gondolatom. Egyetértek. (amúgy bocs, szólj rám, ha nem áttekinthetően válaszolok, most megyek végig egyenként a kommenteken, és kicsit sok van)

Szárnyasi Blanka 2016.03.21. 20:52:50

@swfla: hm, bocs, újraolvastam, látom, kitételként megfogalmaztad, hogy 14-24 éves korosztályra ez nem érvényes. Akkor egyről beszélünk.

Szárnyasi Blanka 2016.03.21. 20:56:52

@Nancsibacsi: Köszi Nancsibácsi a kommentedet, jól esik. Csak kíváncsiságból: te milyen korosztályba tartozol, hogyhogy így látod az én korosztályom? (Semmi támadás, csak érdekel.)

Szárnyasi Blanka 2016.03.21. 21:02:35

@232323: Nem fogok reagálni arra, amiket írtál, egyszerűen nincs ennyi időm... Csak annyit tudok neked mondani, hogy köszönöm, hogy idejöttél, és több oldalnyit pötyögtél csak azért, hogy ilyen precízen illusztráld a posztomat. Minden gúny és él nélkül, hálás vagyok.

kerúb 2016.03.21. 21:33:12

Ez a nőkre is igaz, minél szebb nővel voltam, annál inkább fadarab volt, és ha volt egykét szépséghibája, akkor olyan szerető volt, hogy még évek múlva is vágytam rá.
Paradoxon, de nem a legnőiesebb nőkben van a legtöbb "Nő".
Persze lehet, hogy valaki szeret jégcsapot olvasztgatni, de én jobb szeretem, ha egymásra figyelünk és beleadunk lehetőleg minél többet a közös "játékba"..
Szóval a nagyképű, orrukat magasan hordó, divatkatalógusból kilépett nőket egyáltalán nem tartom vonzónak, sőt, inkább taszítanak..., talán ösztönösen..

Mr. Waszabi 2016.03.21. 21:40:49

Érdekes poszt. Nagyon udvariasan nem akarok ünneprontó lenni - de fordítva is van igazsága a témának. Nem a szép nők a legjobb szeretők. És valszeg, hasonló okok miatt van így, mint amiket a poszt tárgyalt. Ők kérnek elnézést, szerintem :)

Alick 2016.03.21. 22:03:55

A képen látható, hogy még szakállas öregemberként (Osho) is válogathatsz a fiatal rajongó csajok között, ha jó autód van és tantrikus jógát tanítasz nekik. :))

farm6.static.flickr.com/5146/5663516333_85b074d717.jpg

Szárnyasi Blanka 2016.03.26. 10:46:36

@kerúb: @Mr. Waszabi: Kéretik nem lebaszcsizni engem! Tudom én nagyon jól, hogy a szép nők gyakran fapinák, tudom, hogy másik oldalról is ugyanúgy igaz. De mit csináljak, vaginával vert meg az isten, ha a fene fenét eszik, se tudom megnézni a másik oldalt, írni róla meg pláne nem. :D Van egy kis biszex hajlamom, nagyjából 40-60%-ban áll a libidóm a férfiak javára, de annyi nőhöz nem volt még szerencsém, hogy tapasztalatnak nevezzem. De esküszöm, mostmár felcsapom a Tindert, beállítom csajokra és elkezdem a felfedezést. :D Köszi a kommenteket, kellemes húsvétot!

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2016.03.26. 13:58:08

Ráadásul a szépség szubjektív
süti beállítások módosítása