Szárnyasi Blanka blogja

Puszi

2015. november 03. 18:31 - Szárnyasi Blanka

Újra és újra elképedek azon, hogy hol élek.

Aki még nem hallotta, annak mondom, hogy ma egy elég lesújtó hír jelent meg az interneten. Az utolsó pillanatban a FIDESZ-KDNP egy laza mozdulattal a kukába hajította a gyermekéhezés felszámolásáról szóló törvényjavaslatot, gyakorlatilag azzal az indokkal, hogy az ellenzéktől származik az ötlet. Vagyis biztos ördögtől való.

Én már semmin nem lepődöm meg, ami a magyar politikát illeti, legalábbis azt hittem eddig. De ami ezután következett, az mégis felülmúlta a fantáziámat. Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője azt mondta, hogy a fideszes Csöbör Katalin tévedésből írta alá a törvényjavaslatot. Szabó Tímea PM-es képviselőnő kérdésére pedig, hogy hogy lehet véletlenül aláírni valamit, Harrach válasz helyett egy puszival reagált.

Egy puszival.

Egy puszit küldött neki válasz helyett.

Kedves képviselő úr! Milyen indíttatásból gondolja, hogy egy csókdobás elégséges válasz lehet bármilyen nemű kérdésre? Mit akart ez jelenteni? Te csak ne pattogj, anyukám, tudd, hol van a helyed? Így teszi helyre a kormány a képviselőnőt, aki nem tudja, mikor kell befognia a bájos pofikáját? Maga szerint a képviselőnő mit keres a parlamentben? Törvényt hozni ment oda, vagy a kedves képviselő úr után az üléstermet takarítani és ebédet főzni? Odamegy a harvardi tanulmányaival, és azt kapja, hogy asszonynak kuss a neve? Vagy nem akarta ön megbántani, csak klingon nyelven így mondják, hogy szívesen megdádáználak? Vagy ez egy eddig még nem széleskörben ismert új egyezményes morfonéma arra, hogy "faszfej vagyok és büszke rá"? Haters gonna hate? Don't give a fuck? Kedves képviselő úr! Ön nem celeb, hogy polgárpukkasszon. Ön egy politikus, értem dolgozik, és nekem tartozik a munkájával kapcsolatos mindennemű kérdésekre adott válaszaival!

Amíg ilyesmi megtörténhet, addig kár bármi másra a szót fecsérelni. Gyermekéhezés? Mi értelme foglalkozni vele, amíg  ilyen kérdésekben vétójoga van bárkinek is, aki ekkora mértékben inkompetens? Semmi.

Ennyi volt a véleményem. Puszi.

114200-the-problem-is-not-the-problem.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szarnyasiblanka.blog.hu/api/trackback/id/tr48048064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása